Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2009, 00:40   #47
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kropik Pokaż post
Czy ty jakis durny jestes? DS'y mają go blokować a jak dsy będą przy tobie to jak infernalist walnie to z gfb albo z innej "obszarówki" to ziomek oberwie a jak dsy będą blokowały to infernalist będzie się skupiał na atakowaniu dsa a ziomek nie oberwie z gfb ani z fire wave bo go nie dosięgnie, oraz jest 0% szans na przerzucenie się bo będzie zblokowany. A tak wogóle zanim ziomek go z icicle trafi bez zaznaczenia go żeby hotkeyem zrypać to on sobie uleczy to co mu walniesz a to DS odwala 99% roboty w walce bo rani mocno i bloczy -.-

Czy ty infernalista kiedyś widziałeś czy po prostu na OTS'ie grasz gdzie SD jest nieskończoność a na start masz demon seta, 100cc i wszystkie runy? Weź wyjdź -.-
to przestańcie kurwa pierdolić, że wam dsy padają. skoro wolicie bić tak, że on obrywa z łapy i pada po paru chwilach to wasz wybór. na co ci 0% szansy na przerzucenie, skoro stoisz pod schodami? a co do 'ots' to skąd do chuja mogę wiedzieć, jak się je bije ms? to była propozycja z mojej strony, a skoro mogło się to nie udać, to może byś napisał trochę lepiej, a nie od razu z błotem równasz, bo w twoich elo postach nie ma nic, co by mu pomogło, a wszystkim pierdolisz, że grać nie potrafią, a sam jesteś jakiś low lvl sorc, co pół życia na as spędził, a lepszego potwora od ww infernalista pewnie na oczy nie widział.

@edit
Cytuj:
Jak ja go sam z trudem biję i mam duże waste a umiem grać dobrze (Mam 59 lvl)
masz 59 lvl... to niezbity dowód, umiesz dobrze grać (zwłaszcza w erze 8.4, gdzie 54 lvl można luźno w tydzień wbić)
Cytuj:
Dobra kurna nie piszcie już tutaj jak chce ziomek paść albo mieć mega waste to niech se idzie ale niech potem nie ryczy że "poszlo mi 2bp manasuf i tszy bp ikiklu a loot to 11 gypy"
skoro masz jakieś kompleksy na punkcie gp, a twoja gra opiera się na tym, żeby tylko się zwróciło, bo ledwo wiążesz koniec z końcem, to nie znaczy, że masz te kompleksy leczyć na forum. widocznie nie jesteś takim 'dobrym' graczem;s

Ostatnio edytowany przez Xevez - 23-02-2009 o 00:48.
Xevez jest offline