Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arathorn
Nie chce mi się dokładnie wczytywać, póki co to mi wpadło w oko. Najbardziej opłacalne jest bicie ich samym exori frigo - prosta matematyka - 5 strzałów z icicle kosztuje 150gp, za te same pieniądze kupujemy 3 mana potiony które dają nam jakieś 300many - 15 exori frigo. Frigo jest od icicle trochę słabsze, ale sumarycznie za te 150gp zadamy większe obrażenia. Nawet wliczając w to jakieś dwie-trzy exury, które nam zejdą przez dłuższe bicie. Różdżka to jest już w ogóle porażka pod względem opłacalności. wali za te ~70 a kosztuje 13 many, jakby policzyć proporcje to frigo wyjdzie bardziej opłacalne, chyba że ktoś ma naprawdę żałosny mlvl, wtedy różdżka jest niezłym rozwiązaniem.
|
Zgodzę się z tobą co do różnicy w kosztach runek, ale patrząc obiektywnie jakoś mlvl trzeba wbijać... wg. mnie najlepszym rozwiązaniem jest robienie runek, więc czemu expiąc na dragach nie używać właśnie ich? W końcu nie każdego stać wastować manasy (taak, jest waste na dragach, ale expiąc z icc jest mniejsze)
Co do reszty... napisałem od 33lvl z hailstorm rod, gdyż z nią najefektywniej poexpimy - rod + exori/icc
@up
Odstęp wynosi 2 wiersze, wg. mnie dzięki temu jest to czytelniejsze
- obrazki rodów spellów i resztę poprawię jak będę mieć trochę wolnego czasu...