[quote=Thuruu_Heree;2474871]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beliten
Ago widzę że naprawdę się napompowałeś i zgrywasz takiego cwaniaka jakiego jeszcze na candi nie było.
Myślałem że jesteś chłoptasiem który próbuje coś osiągnąć mając połowę Candi za wrogów (sytuacja z przed pół roku, kiedy to postanowiłeś stać się macho i przeciwstawić się urojonym wrogom), ale nie, ty wolisz zgrywać "Wielkiego szefa" który poprzez co raz to nowe kłamstwa (będę robił poi za 300 k tylko mi nie wbijajcie <na za jutrze widzę poi -280k>) i skamlenia (twoi ludzie wbijają mi na fd, proszę pomóż bo wbije ci na poi i na inq <które to dziwo będziesz robił niedługo; powodzenia>) próbuje pokazać że głową sięga po nad stół
Ago koniec usprawiedliwień i twych wiecznych głupio-mądrych cwaniackich wypowiedzi, dziś pozyskałeś kolejnych wrogów.
Ahh i proszę nie pisz mi znów zdań typu "a myślałem że jesteśmy przyjaciółmi", bo to i tak niczego to nie zmieni.
Co Ty Belieten sie tak buzujesz. Zyejszesz tylko tibią. Za*******asz od 23 do ss z tą swoją smieszną gildią na hunty i myslisz ze jesteś kozak bo wydajesz bo locicie g booty itp. Tak naprawde Ago ma 100 razy lepszą gildie od twojej chociaż jest tam pare tępych pał ale nie tyle co u Ciebie wiec nie pierdol tu o jakiś poiach bo oni sobie radza z 13 latkami w ekipie czyszczącej a u was są sami non-life'rzy ktorzy non toper siedza na tibii i wbijają swoj lvlik zeby Ci podlizac dupsko abyś wzial ich na jakis 40 godzinny hunt. 
|
podzielam twoje zdanie jak najbardziej