Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa
ty piszesz mi o BYSTROSCI ? rozjebales mnie na lopatki
twoja BYSTROSC jest taka ze ja nie gralem juz od 31 Grudnia 2008 Roku a Delete dostalem 29 Stycznia wiec jak dla mnie GRrrubo po tym jak przestalem grac : ) bo i tak nie zamierzalem wracac  pozatym chara ktorym moge grac mam  i jakos nie gram. Powod? moze troche wyroslem :> ? Chlopaki wezcie sie za siebie macie po 20+ lat i gracie w takie Gierki <lol2>
zycze wam sukcesow bycia 2gimi ^^
Xaszkil 
|
Xaszkil, asortyment Twoich argumentow mnie przerasta. To ze niby juz nie grales na koncie xaszkila to piszesz od 29 stycznia. Kazda Twoje odpowiedz na temat kasacji ogranicza sie do "ja juz nie gralem, jestem dorosly". Wiemy juz, wiemy jaki Ty dorosly jestes. Swoja dojrzalosc pokazujesz w kazdej swojej wypowiedzi poprzez uzywanie sporej ilosci przeklenstw. A co do mojego rl life, to moge Cie zapewnic, ze ma sie calkiem niezle.
A dodajac tak od siebie to nic nie dzieje sie bez powodu. Ciekawi mnie dlaczego delete dostales, skoro nie grales. Moze zapominasz dodac "na Neranie". Ostatnio moda na Refugie, moze poszedles do Sephiego na pvp. Nie interesuje mnie gdzie grales (bociles), licza sie efekty.
CZYNY, NIE CUDA <<< zapamietaj Xaszkil
Koncze konwersjacje z Toba teraz, w tym temacie bo juz mnie nudzi czytanie o Twojej dojrzalosci i perfekcji w rl life.
Pozdrawiam,
Fuflis