Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beliten
Ad. xeremon
Ja już swoje zdanie objawiłem, nie zamierzam go zmieniać (post parę stron wcześniej).
Co do głupich i szczeniackich postów Pana Ago i Jego nader wykształconych przyjaciół z gildii
(xere jesteś jedynym rozumnym ogniwem) oraz ludzi którzy mówią rzeczy które są nie prawdą , mam jedną odpowiedz:
Wali Wam z ryja jak cyganowi z rozpora.
|
I tak pewno nie szczają o co ci chodzi ;p, Ja zauważyłem że od kiedy przestała grać pewna ilość osób z guild ( TB, Dementhess ) na candi jest co raz gorzej xd,tak narzekaliście że co to nie my, w miarę utrzymywaliśmy porządek a co się teraz okazuje każdy teraz pokazuje swoje pazurki z tych guild które zawsze się sadziły i o to właśnie nam chodziło żeby uniknąć takich sytuacji jakie teraz są( a obstawiam że będzie coraz to gorzej ).
Tomurki guildia kozaczy( nie dziwie się ich leader za mądry nie jest )
Ago ( jak Ago, kiedyś było git a potem gdy się zjebało, zaczeły się problemy i ciągną się do teraz - i tak powstała DI )
Wielka Bomba Boys ( jak dla mnie jeden wielki Fail i nie wypał, ludzie którzy wykorzystali naiwność innych osób( m.in mnie ) a nawet co nie którzy przekroczyli granice bezczelności np. Rozmowa moja

która została wystawiona a tak na prawdę jest zajebiście śmieszna, tylko szkoda że Wielki Vintrex nie chce powiedzieć swoich danych personalnych

, są to ludzie którzy chcą upokorzyć innych ludzi

a czasem jak się słuchało na vt Vintrexa lub Neyee to czasem żałuje że sam nie nagrywałem tych ludzi którzy reprezentują niską warstwę społeczną

.
Team Beka ( Ziomki nad ziomkami, Pozdrawiam Slaszera( szkoda że nie grasz, czasem to było śmiesznie na vt z tobą

, człowiek z zajebistym humorem ), i reszte, jak dla mnie ekipa dla których nie ma mocnych, zajebiste zgranie i zaufanie <-- 100% )
Dementhess - Hmm, Czasem było dobrze czasem było źle, jedynie co nam brakowało to zgrania w pewnych sprawach, szczerości i twardej ręki ( zawsze było kilka osób którym nie pasowało coś lub ktoś ), mam nadzieję że jednak jeszcze stary Squad się połączy i w końcu nie będzie kłótni jakie są, żałuje że się kłóciłem z ludźmi z którymi znam się prawie 2 lata i tu za to Was PRZEPRASZAM.
I jeszcze jedno, chciałbym podkreślić że dzięki tej guildi kilka osób się wybiło na candi, zdobyło szacunek, lecz ani razu nie słyszałem jednego słowa - Dziękuje ;>( tomur, Neyaa, Vintrex, i inne gady, lecz od niech nie można wiele wymagać gdyż są to ludzie którzy nie maja szacunku do samego siebie a co dopiero do innych ludzi ).
A teraz Jednymi zdaniem do ludzi którzy chcą bronić prawdy a jakiś idiota to przekręca:
~~~~Nie polemizuj z idiota - najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem !~~~~