Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thaerus
Dobra no to kilka slow na temat dempaha bo widze ze tutaj sami przeciwnicy sie wypowiadaja. 1) Mysle ze zazdrosc przez was przemawia bo kazdy z was chcialby miec takie ogarniecie w tej grze jak on to ze nie wygral furory to po prostu wina wielkiej roznicy sil miedzy DR a dusk&vis (no i pamietajcie ze wojna trwa  ). No i pewnie wielu z was nawet nie slyszalo jak dempah dowodzi, jesli mam go porownac do katrili ktorego wiele razy slyszalem na nagraniach to katrila nie ma pojecia o tej grze jedyne co potrafi to krzyczec na wszytskich o wszytsko a wygrywa bo przewaznie ma po prostu wiecej ludzi i wieksze lvl ale trzeba mu przyznac ze ma lojalnych ludzi ktorzy zawsze z nim beda  mowicie ze dempah nic nie zrobil ja widze wynik na furorze to cos kolo 350:300 biorac pod uwage lvl i liczebnosc walczacych gildi wynik powinien wygladac duzo inaczej no i do tego dochodzi to ze przez dlugi okres czasu vision&dusk nie expilo z wyjatkiem kilku osob na yalahar.
|
1)Mi sie wydaje ze oni po prostu sie zbijaja, bo i co z tego ogarniecia dempaha jak i tam nie pomogł "elicie furory" ?? Wogóle czy to takie fajne oddawanie chara ? Ciekaw ile osób ma listy na chara,  No ale tonący brzytwy sie chwyta.
Moze i wydziera morde ale są efekty i to sie chyba dla wszystkich liczy. Jak by darł ryja i gówno robil to raczej nie zagrzał by tu miejsca.
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
|