Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Envylust
Z mojego doświadczenia wiem, że tacy ludzie wyrastają na bandytów 
|
No teraz to mam wrażenie kapkę przesadziłeś

Przypomina mi to moją matematyczkę, która krzyczała że "tak się rodzi korupcja" jak ktoś ściągał
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Punisher
no,wczoraj zabilem moja dziewczyne,jutro zabije kogoś na ulicy,na przyszly tydzien mam okolo 231~ zleceń
|
Nie sil się na ironię bo powyższy przykład wyraźnie pokazuje że ci to nie wychodzi, ani to fajne ani zabawne...
Kolejny z twoich tekstów który dawno przestał być zabawny i teraz tylko świadczy o twoim poziome intelektualnym (negatywnie, żeby nie było niedomówień).
Cytuj:
a ja w tym czasie spie,ucze sie , jestem z laska na miescie
|
Ucz się, bo patrząc na twoje posty widzę że jeszcze daleka droga przed tobą. A tej twojej "lasce" to naprawdę głęboko współczuję.
Cytuj:
co do draga,padnij 100 lvlem na dragu to ci pogratuluje hauauaashu,nawet gdybym kicka dostal to po 1 min mnie wywala,
nie ma opcji zeby drag zjechal 2k~ hp w 1 min
|
Po pierwsze jak już kolega zwrócił uwagę knight na 100lvlu ma niecałe 1,5khp, po drugie to na huncie z reguły się nie lata z pełnym HP (szczególnie na dragach gdzie choćbyś się zesrał to dmg zawsze dostaniesz) a po 3cie 1minuta to 30 tur, czyli wystarczy żę walnie ci ~50hp na turę i padasz.