Temat: PG sorceerer
Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2009, 17:51   #103
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Envylust Pokaż post
Z mojego doświadczenia wiem, że tacy ludzie wyrastają na bandytów
No teraz to mam wrażenie kapkę przesadziłeś Przypomina mi to moją matematyczkę, która krzyczała że "tak się rodzi korupcja" jak ktoś ściągał
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Punisher Pokaż post
no,wczoraj zabilem moja dziewczyne,jutro zabije kogoś na ulicy,na przyszly tydzien mam okolo 231~ zleceń
Nie sil się na ironię bo powyższy przykład wyraźnie pokazuje że ci to nie wychodzi, ani to fajne ani zabawne...
Cytuj:
pozdro i pocwicz ziaa
Kolejny z twoich tekstów który dawno przestał być zabawny i teraz tylko świadczy o twoim poziome intelektualnym (negatywnie, żeby nie było niedomówień).
Cytuj:
a ja w tym czasie spie,ucze sie , jestem z laska na miescie
Ucz się, bo patrząc na twoje posty widzę że jeszcze daleka droga przed tobą. A tej twojej "lasce" to naprawdę głęboko współczuję.
Cytuj:
co do draga,padnij 100 lvlem na dragu to ci pogratuluje hauauaashu,nawet gdybym kicka dostal to po 1 min mnie wywala,
nie ma opcji zeby drag zjechal 2k~ hp w 1 min
Po pierwsze jak już kolega zwrócił uwagę knight na 100lvlu ma niecałe 1,5khp, po drugie to na huncie z reguły się nie lata z pełnym HP (szczególnie na dragach gdzie choćbyś się zesrał to dmg zawsze dostaniesz) a po 3cie 1minuta to 30 tur, czyli wystarczy żę walnie ci ~50hp na turę i padasz.
Arathorn jest offline   Odpowiedz z Cytatem