Temat: PG sorceerer
Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2009, 19:17   #109
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Envylust Pokaż post
Arathorn i Zarejestrowany to jedyne osoby które tu piszą z sensem (no może jeszcze ja )

Mówisz że nie boisz się konsekwencji? Z mojego doświadczenia wiem, że tacy ludzie wyrastają na bandytów
odróżniam realia życiowe od realiów gry, skoro w twoim środowisku jest inaczej, to nie znaczy, że wszędzie
Cytuj:
Co do bocenia: Zakładam wybocisz np ten 100 lvl, spoxik i co? Dalej bocisz? To najlepiej w tą grę nie graj, bo chyba Jak się chce zdobyć lvl to się expi
expienie w tibii jest najnudniejszą rzeczą, mam ogromny szacunek dla ludzi, którzy nigdy nie bocili, ale nie wtrącają się w grę innych
Cytuj:
I np ja czerpę przyjemność z grania manualnie.
ja też czerpię przyjemność z gry manualnie, ale nie z expienia, ino zabawy
Cytuj:
Ale jeżeli chcesz wybocić swego "najta ktury wali z aksa" to potem nawet marnych Hydr nie ogarniesz Widzisz ja gram manualnie od 15 Stycznia mam pacca i jak widać nabiłem 44 lvl, bez większych problemów...
żeby hydry ogarnąć to nie trzeba wiele - nie jest to jakiś arcy mocny potwór, więc ciężko się w nim 'pogubić'

Cytuj:
Przynajmniej kumple nie mają mnie za Bottera tak jak Ciebie ;]
a co cię zdanie kumpli? ja też kiedyś miałem koledze za złe, że boci (do czasu, aż mi nie pokazał, za co mu serdecznie dziękuję <3)

Cytuj:
Widać nie miałeś 100 EK bo Ek na 100 lvl ma 1600~ hp ;] A nie mówie tu o jednym dragu, tylko o np 2,3 Bo nikt 100 kinia nie łazi na pojedynczy resp dragów. Ale jeśli Ty tak robisz to co poradzić...
a ty miałeś 100 ek? nie sposób jest paść takim knightem na dwóch-trzech dragach bez udziału czynników zewnętrznych (czyt. kick/freeze)
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem