Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2009, 19:29   #13720
Drago2009
Użytkownik Forum

Drago2009's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2009
Lokacja: Poland

Stan: Aktywny Gracz
Świat: World of Tibia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albinute Pokaż post
To ja chce byc bohaterem dnia? To ty wlasnie sie zachowales jak w bajkach gdzie jeden wielki maly heros namawia wszystkich zlych zeby sie lubili i kochali a oni go jak debile sluchaja. Sam sie gubisz w swoim poscie mowisz ze sie wypowiedziales w temacie a nastepnie dodajesz ze na kazdego jest sposob. Od mojej kultury osobistej i poziomu to sie (za przeproszeniem) Odpier*ol! Jestes wolno myslacy nie rozumiesz co chcialem ci przekazac w swoim poscie? Tu jest hierarchia wartosci! Nie masz lvl'a pieniedzy jestes nikim! Szkoda ze wszyscy o tym wiedza, ale nikt o tym glosno nie mowi. Przeczytaj pare stron wstecz, wywnioskuj sobie zachowanie innych i pomysl czy nie marnujesz czasu udzielajac sie tutaj. Rest in peace
Nikogo do niczego nie namawiam tylko sugeruje a to wielka różnica a z bajek chłopczyku już dawno wyrosłem.Gubię się w czym w tym że mam rację to cie boli ? Kultura o czym świadczy chyba wiesz co to chociaż znaczy ? Czy ja cię obrażam myśleniem chyba tak bo od razu wolno myślący jestem hahaha ogarnij posta ! Hierarchia to jest w czasie wojny jak wszyscy są zgrani a taki jeden pomiot jak ty robi dziurę w całym to się nie dziw że cię wytykają palcami że jesteś taki a nie inny bo nie słuchasz !

Drago2009 jest offline   Odpowiedz z Cytatem