Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drago2009
Nikogo do niczego nie namawiam tylko sugeruje a to wielka różnica a z bajek chłopczyku już dawno wyrosłem.Gubię się w czym w tym że mam rację to cie boli ? Kultura o czym świadczy chyba wiesz co to chociaż znaczy ? Czy ja cię obrażam myśleniem chyba tak bo od razu wolno myślący jestem hahaha ogarnij posta ! Hierarchia to jest w czasie wojny jak wszyscy są zgrani a taki jeden pomiot jak ty robi dziurę w całym to się nie dziw że cię wytykają palcami że jesteś taki a nie inny bo nie słuchasz !
|
Czy ty czytasz ze zrozumieniem?! Podalem tylko przyklad twojego zachowania odpowiadajac jednoczesnie na twoj post odnosnie mnie i "bohatera dnia", gubisz sie w tym ze nie potrafisz czytac podtekstu i zle interpretujesz slowa. Tematu kultury osobistej oraz poziomu nie musisz mi objasniac. Jestes juz w takim wieku ze powinienes byl byc wojsku i wiedziec co to znaczy hierarchia wartosci i stopni. Nie nazywaj mnie pomiotem bo ci mowie szczera prawde, nic tu nie wniesiesz a i tak nie bedziesz tu pozytywnie traktowany Rest in piece