Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2005, 00:48   #568
khazad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam

Domyślny

po "delikatnej" aluzji sorca temat uwazam za zakonczony.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pharaun
Może wreszcie ktoś mi odpowie gdzie moge expić(moje wcześniejsze posty nie skutkowały). Level 28 skille 74\70 elite knight z 5 magicznym equip jest następujący: c arm, k legi, w helmet, tower shield, bright sword\giant sword. PACC. Czekam na odpowiedz.
no z takimi skillami to albo zapraszam do kazo z nozem, albo na cyklopy. od biedy moglbys juz wycinac guardy, ale byla by za duza strata uhow. dzisiaj gralem u kumpla jega postacia przez poltora godzinki. ma skille 81/80, bs, gs, g-arm, vampire shield, k-legi, w-helmet, p-ammy i bohy. w cyclopolis ubilem mu leva. nie calego bo niecalego ale ubilem i wskoczyl z 30 na 31 lvl. do zrobienia mialem 23k expa. moze to nieduzo za poltora godziny, ale mial niezbyt wielka ilosc uhow a respy na premii sa stosunkowo wolne.
jezeli chodzi o twoje graty to powinienes sobie sprawic vampire shielda minimum. do tego czasu lootuj cyklopy. z takim eq i z takimi skillami z cala pewnoscia dasz sobie rade. za niewielka cene jest spory exp w zasadzie wszedzie gdzie sa cyklopy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Biper
Mam pytanie gdzie mam exspic: Pall 15lv skills 60/43 mlv8. Wyzwan sie nieboje najwyzej deda welne a to mam gdzie troche exspa pudzie i tyle. Ale zastanawiem sie gdzie exspic kolo carlin bo na orc landzie padlem jak mnie 2 berserk dopadl wczesniej zabijając 1zerka 1lidera i 1szamana. na hell gate tez byłem ale tem potrzebny jest albo bp uhuw albo dużo hmm. A folde mi sie niechce łazic. Prosze powiedzcie mi gdzie exspic
jak na ten level skille nawet nawet. wez bolce i albo do kazo, albo na cyklopy. nie napisalec czy masz pacca. level i skille troche male na cyclopolis - malo miejsca dla palla tam jest

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mati sorcek
Gdzie mi polecacie expic??
Jestem pallem
Lvl 17 skile 54/40
9 magiczny
Posidam PACC'a
Tera expie pod thais tam gdzie jest mino guardy,minoski i cycki
Interesuje mnie kasa i exp
tutaj proponowal bym poexpic w tombie na zachod od ank. wychodzisz zachodnim wyjsciem i idziesz caly czas na poludnie. do oporu. jak sie skonczy taki polwysep to przekop w jego zachodniej czesci troche pustynie. wejscie do tomba jest mniej wiecej tu:

( resp 3 deerow )
-----------,
~~~~~~~|
~~~~~~~|
~~~~~~~|
~~~~~~~|
~^ -------^ [][]X - tu jest tomb 2 "kratki" od rogu wody i pustyni
~|
~|
~|
~| ^-----
~^---------^~~~
~~~~~~~~~~~~
co mozna tam spotkac?:
ghoule, szkielety, scaraba, larvy, kilka poison spiderow. poziom najnizszy mumie, stone golem, crypt shamblery, scaraby, ghoule, szkielety, larvy, skorpiony i kobre.
na tym kawaleczku pustyni jest 2-3 scarabow. wyslij mi na pw maila swojego to wysle ci wszystkie mapy
mozesz sprobowac swoich sil w tombie w obrebie smoly

Ostatnio edytowany przez khazad - 03-02-2005 o 01:11.
khazad jest offline   Odpowiedz z Cytatem