Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Punisher
ale jestes zajebisty
bedzie expil na dlach na 50 lvl? gl,zabije 2 dle i sie poty skoncza - co za idiota
hydry - tak oczywiscie najlepiej na 15 lvl wcale nie bedzie waste,bic przeciez mozna od 20 nie?
bog - to po co sie wypowiadasz
mt. sternum - KURWA NAPISAL WYRAŹNIE ZE PO CALYM MT STERNUM WIEC CYCLOPY TEZ ZOMGGG
crypty - pierdolisz? a czemu nie jak demy?
ghosty- to samo napisalem loll
|
Hahahahahaha... człowieku uspokój się i już nie płacz... Piszesz pierdoły o których nie masz pojęcia.
Na podwórku ci mówią żeby ghosty z icicle i DL'e na 90, no tak zapomniałem dopiero od 90lvla można używać hmm. Bo inaczej to na Dl'ach waste.
Jeśli na hunt nosisz 4 potiony bo cie na więcej dzieciaku nie stać to nie pisz.
Myślisz że se walniesz pod nickiem avatar z outfitem który wyciołeś z YouTuba i napiszesz 61lvl to jesteś kozak.
Jeśli hydry nie lałeś to się nie odzywaj i idź pod thais kasę na potiony żebrać.
Jak byś nie wiedział
MISZCZU to w Mount Sternum są też GS'y i Dragi więc się nie oburzaj i wypij potiona.
Co do Bog Raider to chyba lepiej że nie napisałem nic o nim skoro nigdy go nie lałem a nie tak jak ty "Mama mufiła żeby lać dfurencznom brońom i walić z eSDeków" a tak naprawdę gówno wiesz i mówisz to co wyczytasz na wiki.
Nie napisałeś tego co ja tylko napisałeś żeby jebać ghosty z icicle - tak codziennie expisz?
Jeśli tak to powodzenia. Nie wierz internetowi i księdzu...
PS: Nie pierdol głupot następnym razem dzieciaku.