Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2009, 16:34   #19
darkfurby
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2008

Domyślny

Przeraża mnie wasza obojętność...Chłopak, chce poprostu wyzwolić server od tych idiotów szwedów.

Grałem na wielu serverach i muszę przyznać, że gdy rządzą szwedzi, to faktycznie jest porządek ale oni są strasznymi rasistami, polacy mają mniejsze prawa i w ogóle...zresztą co ja tu wam będę opowiadać...
Gdy rządzą polacy to jednak cieżko jest z administracja i panowaniem na realmie, ale przynajmniej nie ma takich chamskich zagrywek w stylu szwed - wchodzi polak - nie wchodzi -.-...

Jeżeli nie wiecie to musicie pojąć, że jeżeli zorganizuje się naprawde dobrą ekipe, która jest w stanie ze sobą współpracować, to mogłaby ona zniszczyć panującą na serverze guild....

Myśle, że 45 lvl to nie wiele a zawsze można im sprobować dokopać

I przestańcie go wyśmiewać...wykażcie troche wyrozumiałości bo jedyne co potraficie to kurwa narzekać i odrazu zkreślac jego pomysły...

Właśnie przez takich idiotów jak WY polska nie była zjednoczona i w historii kraju wiele razy dostawała w pizdę. Popatrzcie na niemców u nich jest bardzo dobra dyscyplina i nigdy nie da nic złego powiedzieć na swój kraj...to samo rusek mimo, że bieda piszczy i nie ma co jeść ale on zawsze Ci powie, że rosja jest najlepsza...A polak? Szkoda gadać...W sumie ktoś kiedyś powiedział: "Poroboj odebrac wladze polakom to beda walczyc do utraty tchu, daj im ja - to pozabijaja siebie nawzajem" Prawdopodobnie jest w tym dużo prawdy, lecz ja nadal, wierzę, że jesteśmy w stanie zachować zdrowy rozsądek, nawet gdy niebezpieczeńśtwo mineło...
darkfurby jest offline   Odpowiedz z Cytatem