@felix
Oj dobra bo potem bedzie ze sram sie o rymca czy c'j wie co ... poprostu teraz chodzi mi o to ze lio objezdza panne/tibiare na prawo i lewo i gdzie tam chcesz nie znajac ich/nie rozmawiajac na vt/nie znajac w ogole... Pozatym bylo tak ze jak ktos zrobil profil (a raczej
chyba Pici) cos w stylu Dyda Melka i cos tam gadal... to on zaczol mowic ze dyda taka i taka ze inne tipjary tez sa takie i takie ze blachary ze galerianki ze szmaciury itp...a co widzimy 2 dni pozniej ? Profil Boba i komentarz Dydy czy kogos tam byl jakiejs Tibiary... a Bemo juz ze ten profil to pici i ze tak dalej. Sprawia to wrazenie asslicka
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo
nie krepuj sie picin
|
Nie zapominaj o tym ze
Cytuj:
Poexp jeszcze zaraz cie przebije tylko pojde sobie zwalic bo dali nam wyniki z testow
|
i na 100% nie zapomniales jak piciemu mowiles ze jak jakas babka przyszla i ze jak wypluje gume czy cos to znaczy ze chce sie z toba kiziac jak sie cieszyles w tedy... Picin mowil ze mi to znajdze w arhiwum, mam nadzieje ze nie mial formata od w tedy
I nie badz taki spinacz bo jakbys to panienki powiedzial tak ze pokazuje cycki west/east albo ze robi dobrze za protekcje to bys mial tak ryj spuchniety ze masakra. Kazda ktora sie szanuje to na 100% nie pozwolila by sobie zebys tak do niej powiedzial. U mnie w klasie mamy panne : ladna jest wszystko ok ksztalty ma... qmpel powiedzial "za ile dajesz ze tak wygladasz " to dostal takie 2 lisciuchy ze 2 dni trzymalo ! Wiec kurwa nie gadaj nic na panny bo to szacunek dla "plci" pieknej tez jest wymagany.
Nikogo k'wa nie bronie. Fakt faktem nie popieram tego stania w venore i " :*:* No hejka sluchaj ale fajnie dzisiaj/wczoraj co bylo/co jest co mam/mialam".
Na koniec rada... sprawdz to w Rl powiedz do jakiejs szanujacej sie LADNEJ panny tak jak mowisz/piszesz tutaj to wrocisz do budy bez obiadu