Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2009, 19:37   #2012
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

chyba mnie nie zrozumiałeś bądź nie umiesz czytać. napisalem do boba kilka postow wyzej, ze jestem uprzedzony do czesci female w tibii. NIE w rl.
co do profilu, tak gadam bo nie bede tego rozkopywal ale razem z feliksem b dobrze sie rozumielismy na temat lickowania czesci female w veno.
jesli napisalem ze ten profil to piciego to tylko dlatego zeby ja poinformowac w sumie nie wiem dlaczego tak wyszlo, ale DYDZIE to aj akurat nigdy nie lickowalem i lickowac nie bede, pameitam tylko ze za czasow rymca lickowalem amesowi - i tu do tego sie przyznaje.
co do walenia no fakt jestem o 2 lata starszy od ciebie znowu nie bede tego rozkopywal ale przynajmniej mam jaja wielka torbe zeby do tego sie przyznac a nei flamowac kogos ze to robi a pozniej udawac wiesz suchara.
co do pauli (bo tak miala na imie) no tak byl taki moment ze sie podekscytowalem a ze pici jakos tez chcial rozmawiac, to z nim gadalem. to jest rownie dobrze takie cos jak te twoje kissy i uss ass ejidsjakldskjasd na gg.
co do panny w klasie, widocznie warta byla 2 dni bolejacego policzka ))
aha szacunek do plci pieknej hmmm. jesli sie nie myle szacunek dla plci brzydkiej tez powinien byc jo? co ja mam czcic laske ze jest plci ZENSKIEJ? kazdego traktuje rowno. moze mi przejdzie to kiedys, jesli kiedykolwiek bede mial dziewczyne i potraktuje wszystko na serio.

@feliksie
no tak bywaja takie dni, ze ktos cos rozkopuje, ale ja na prawde sie NICZYM nie przejmuje. ludzie na rl z ktorymi rzadziej badz czesciej przebywam wiedza jaki jestem i dobrze badz zle sie bawia w moim towarzystwie no i mnie to nei interesuje..
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'

Ostatnio edytowany przez bemo - 25-02-2009 o 19:39.
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem