@Zyd
taa.. tez tego za bardzo nie rozumiem dlatego sie nie wypowiadam na tematy niektorych osob
@bemo
skoro kazdego rowno traktujesz to nie widze tego... skoro Tipjary objezdzasz :| Mimo wszystko jezeli ona napisala do kogos hlvla "siemka kotku :**" to nie pisz odrazu ze pokazuje cycki na 4 kierunki swiata kk ??
@o gadu-gadu
ta minka ":*" jest taka ju popularna ze nawet chlop do chlopa to wysle ... W ramach powitania/podziekowania/jak komus wesolo/ i tak bez konca wiec nie zarzucaj mi ze ci wyslalem na gg ":*" bo to znaczy ze juz nie masz argumentow do dyskusji ze mna !
@o waleniu
temat taki niesmaczny zwlaszcza ze jem przy kompie...
Co z tego ze jestes do jasnej cholery o 2 lata starszy !? To znaczy ze jestes jakis dojrzalszy czy cos takiego ? Bo za nic na swiecie nie pojmuje tego... Zbyt czesta masturbacja nie swiadczy dobrze o Twojej psychice i jak patrzysz na kobiety. Spytaj o to psychologa/pedagogoda szkolnego/ksiedzia. Do rodzicow cie nie wysle bo jakby to wygladalo ?
- Czesc Mamo i Tato
- No czesc
- Tato jak to jest z waleniem konia ?
Ehhh...
@
Fajny podpis? Felix my pro o/
@EDYCJA
Jak widze napiales posta przede mna wiec tez na niego odpisze.
Samo to ze to jak mowisz " nie jest potwierdzone " przez nikogo o "lodach" i cickach... to po jakiego kija o tym mowisz no ja nie zdziergam :|
Felix 19:39:59
to co
Felix 19:40:02
cicho
Felix 19:40:16
spamuje juz prawie 3 lata znam sie
// //
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez
ale fjuta mi nie pozwalają używać:
|
Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 25-02-2009 o 20:08.
|