Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyphius-Knight
E no nie kloc nie chce podac tresci wiec nie ma o czym dyskutowac, wiec mozna dyskutowac tylko o tej ksiazce jako loot nic pozatym, co nas to obchodzi klocu ze odpowiednie osoby znaja tresc ksiazki? bez obrazy ale na moje niby taki extra user od x lat i pomagasz rozwiazywac te zagadki, ale jak dochodzi co do czego tresci nie chcesz podac. Oczywiscie nie mam za zle, bo poprostu grasz w tibie od x lat, czegos sie dowiedziales i nie chcesz tego powiedzec, poniewaz glupio by bylo komus mowic dokladnie to co ty wiesz. No ale mozesz powiedziec z czym to ma zwiazek ghulem, mino magiem, spike swordem, moze tarantula, albo moze z dzwignia Toma, albo poprostu nic. Poprostu nikt nie bedzie zgadywac. Temat do zamkniecia ksiazka sama w sobie nie ma wartosci dla nas bez tresci, tylko wiecej ciekawosci dodala na temat rookgaardu. No zaluzmy ze ksiazka posiada w sobie tresc ktora rozwiazuje ostatecznie wszystko, mozna by na tym bylo zbic kokosy (oczywiscie jesli ze umie), no a jak tak poprostu powiesz wszystko to koniec kazdy ziom bedzie lazil z spike swordem na rooku. nara tyle odemnie
|
Zastanów się nad tym co piszesz. Co ma AS wspólnego z Tomem czy Tarantulą? Jak ktokolwiek kto wie "więcej" ma się dzielić ot tak z ludźmi którzy nie potrafią kojarzyć podstaw o.0
Oczywiście, że dzielę się swoją wiedzą. Każdy jej fragment jest dla ludzi, ale dla ludzi którzy potrafią zadać mądre i inteligentne pytanie. Wielokrotnie udzielałem wskazówek na PW czy w grze i to wielu osobom.*
*Ten tekst nie ma nic wspólnego z książką Lesia. Muszę to dopisywać bo się rodzą jakieś dziwne historie z moją osobą w roli głównej o.0