Cóż Sendi zrozumiał że sprzedanie postaci na furorze ponad 2 lata temu było błędem, chodź Furora wtedy sie rozwijała dopiero. Dempah, co do Dempaha - upierdolić, i zwiewać na campa, dać loga. To co pokazał na Furorze było śmieszne - to ma być battle commander? pff
Co do ekipy Dementhess - szanuję tam prawie wszystkich(no może pare osób XD) , szczególnie Cayana którego znam od 1 lvla, chodź przebywanie w obecnośći Darksepha zryło im mózgi co bardzo wiele osób przyznało nawet z tej ekipy. Sam Bokon Odel kupił odemnie pacca jak byłem w Bombie - w ten sam dzień pokazała sie ekipa Mana Zagond itd jak hunciliśmy Hellgoraka i wymyślił sobie swoją niby wojne - mógłbym być 600k na +, ale nie rób drugiemu co Tobie nie miłe, i szanuje osoby poważne
Team Beka jako jedyna gildia z której troszeczkę znałem Skunzga, reszty nie kojarze - nie oceniam proste.
Agostino i jego ekipa, starzy znajomi, którzy po tym jak pokazałem się w Bomba Boys zrobili ze mnie złodzieja... Tak bywa z ludźmi, chodź jeden z ownerów Saintdora? jeśli dobrze kojarze wciąż pozostaje fair.
~Archimondrius aka stary owner Veetra;c