Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyphius-Knight
Ja mam 15lat to, że ty masz 25lat nie znaczy, że jestem gorszy od Ciebie
...
Denerwuje mnie, że facet robi screeny daje ziomkowi, on to dał tutaj
....
|
Czy jestes gorszy? Owszem. Nie potrafisz nawet zrozumiec, ze osoba dajaca screena, i wypowiadajaca sie jednoczesnie w pierszej osobie to ta sama osoba co na screenie ; o
Obrazasz kogos kogo nawet nie znasz, ani nie wiesz jak i gdzie sie wypowiada, bravo dales popis.
A jak masz cos do wieku, to slucham! ja mam wiecej niz P.K.
Nie gram w ta gre od dawna, loguje sie czasem na mh pozbierac mino leathers i to wszystko. Wpadlem ze screenem na forum bo chcialem rozwiac swoje watpliwosci. Cala reszta jest zwyklym spamem i semi flame warem(ktorego zreszta kocham ;> ).
Jak jeszcze ktos ma pretensje o to ze/jaki book wypada z AS, to odsylam na fotum.tibia.com do dzialu propozycji. Ani ja ani nikt z tych co poznali tresc nie maja wplywu na to ze jest to taka ksiazka i loot z tego potwora. Niech was cipsoft przeprasza za to nie jest to zgodne z waszymi prymitywnymi marzeniami.
Na dzien dzisiejszy jest book i tyle o tym wiecie. Tak jak obiecalem bedzie opis zawartosci wylacznie jesli tresc jest tylko wskazowka do czegos dalej. Jesli nie, book zostanie w mojej kolekcji jako rare, i zycze powodzenia w zdobywaniu wlasnych.