Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2009, 16:34   #62
<hmm>
Użytkownik Forum

<hmm>'s Avatar

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyphius-Knight Pokaż post
Ja mam 15lat to, że ty masz 25lat nie znaczy, że jestem gorszy od Ciebie
...
Denerwuje mnie, że facet robi screeny daje ziomkowi, on to dał tutaj
....
Czy jestes gorszy? Owszem. Nie potrafisz nawet zrozumiec, ze osoba dajaca screena, i wypowiadajaca sie jednoczesnie w pierszej osobie to ta sama osoba co na screenie ; o

Obrazasz kogos kogo nawet nie znasz, ani nie wiesz jak i gdzie sie wypowiada, bravo dales popis.

A jak masz cos do wieku, to slucham! ja mam wiecej niz P.K.
Nie gram w ta gre od dawna, loguje sie czasem na mh pozbierac mino leathers i to wszystko. Wpadlem ze screenem na forum bo chcialem rozwiac swoje watpliwosci. Cala reszta jest zwyklym spamem i semi flame warem(ktorego zreszta kocham ;> ).

Jak jeszcze ktos ma pretensje o to ze/jaki book wypada z AS, to odsylam na fotum.tibia.com do dzialu propozycji. Ani ja ani nikt z tych co poznali tresc nie maja wplywu na to ze jest to taka ksiazka i loot z tego potwora. Niech was cipsoft przeprasza za to nie jest to zgodne z waszymi prymitywnymi marzeniami.

Na dzien dzisiejszy jest book i tyle o tym wiecie. Tak jak obiecalem bedzie opis zawartosci wylacznie jesli tresc jest tylko wskazowka do czegos dalej. Jesli nie, book zostanie w mojej kolekcji jako rare, i zycze powodzenia w zdobywaniu wlasnych.
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem