1. Bartek lat 17 hmm zainteresowania? pilka nożna,gry Crpg,mmorpg ogólnie sport.W tibie gram 6 lat i z tego czasu bardzo duzo poswiecilem grze na otsach pvp enfo 1/1 :d
2. hmm lvl na rl nie duzy poniewaz czesto zmienialem servy przez kumpli a tak to z 80~~ ale wiele mialem charow o podobnych lvlach :d
3. chcialbym poznac nowych ludzi,ktorzy pomoga w kazdej okolicznosci duzy lvl uczestniczyc w wojnach itp
4. Poniewaz zawsze gdy gralem na pvp to dlugo nie pogralem przez kolegow a samemu mi sie nie chcialo bo tak to sie nie da. :d i chce wrescie cos osiagnac i mam nadzieje ,ze z tą familly sie uda..
5. Aktualnie nie posiadam poniewaz w tibie nie gralem lecz w kazdej chwili moge zakupic :d
6. duzo jest servow dobrych ale chyba najbarziej mi sie podoba swiat Saphira poniewaz juz keidys tam gralem za panowania Masterplanu malo ludzi tam gra dziennie moze po 400 wolne respy dosyc ostatnio przybylo duzo polakow nie tak jak kiedys..
7. oczywiscie ze zwyciestwo jestem czlowiek ktory nie potrafi przegrywac i jedyne sie liczy zwyciestwo.
8. hmm co mam tu napisac? Bardzo chcial bym aby powstala Familly z ogarnietymi ludzmi w pvp ( szczegolnie ) i mila atmosfera ..
9. to na pw napisze..
10. Oczywiscie ze posiadam i Vt owszem tez..