Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Metos14
@Nahtaxik
Może i pokazał. No i co z tego? Co Cię obchodzi ile ma lat? Może miec i 5 lat ,ale gówno Cię to powinno obchodzic. I skonczcie te kłótnie bo tu sie ss ogląda a nie sprawdza PESEL i pisze kartoteke...
A tak na przyszłośc nie uważam się za geniusza ,bo nim nie jestem tylko w*****aja mnie ludzie ,którzy innych karcą ,a na siebie nie patrzą tylko snobują na forum;>.
|
Zrozum, a my nie lubimy osób które po prostu pierdolą. Przykład? Kamix? Po co się ukrywać, pierdolić smuty tak jak on to robi: te ciągłe pierdolenie jak to on nie wbijał lvli i nie używał przy tym bota itd. koleś wbił na tibia.pl z innego portalu (blakde.pyly) i jeszcze przy tym wciska nam wszystkim chujowego kita, że konto które było ostatnio usunięte na wcześniej wymienionym portalu to nie jego konto. No dajta spokój, druga sprawa obrażanie innych i to w takim stopniu, że aż chce mi się pierdolnąć pięścią w monitor jak to czytam po prostu nie mogę wytrzymać.
Icek wymyśliliście jakiś regulamin gildii, którego Kamix nawet nie przestrzega? po co ta ranga dla tych co obrazili kogoś, mają słabą reputacje na servie? po co to? jak Kamix i tak botuje, obraża innych, jest za wbijaniem się na respa innym.
A teraz czekam na napinke kamixa.
Nie będę się udzielał w tym temacie bo szkoda mi zdrowia. Pozdrawiam Cię Icek, pamiętam Cię za czasów mojego chara Tyraela.