Kamix za bardzo się irytujesz. Fakt, masz pewnie te 8 lat ale co mi do tego, każdy może w to grac. Chcialem tylko kulturalnie napisac jakich macie ludzi w gildii. A że ty już musisz przeklinac.. dobra, nie będę się z tobą kłócił bo z człowiekiem twojego pokroju się rozmawiac nie da. Icek, sorka że Ci temat zaśmieciłem, postaram się już tego nie robic, ale szkoda też icka, waszego lidera, jeden z nielicznych porządnych ludzi w tej gildii.
Narq
@edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xelius
Zrozum, a my nie lubimy osób które po prostu pierdolą. Przykład? Kamix? Po co się ukrywać, pierdolić smuty tak jak on to robi: te ciągłe pierdolenie jak to on nie wbijał lvli i nie używał przy tym bota itd. koleś wbił na tibia.pl z innego portalu (blakde.pyly) i jeszcze przy tym wciska nam wszystkim chujowego kita, że konto które było ostatnio usunięte na wcześniej wymienionym portalu to nie jego konto. No dajta spokój, druga sprawa obrażanie innych i to w takim stopniu, że aż chce mi się pierdolnąć pięścią w monitor jak to czytam po prostu nie mogę wytrzymać. Icek wymyśliliście jakiś regulamin gildii, którego Kamix nawet nie przestrzega? po co ta ranga dla tych co obrazili kogoś, mają słabą reputacje na servie? po co to? jak Kamix i tak botuje, obraża innych, jest za wbijaniem się na respa innym.
A teraz czekam na napinke kamixa.
|
w 100% popieram