Cytuj:
Jaaasne. Po prostu będą się ukrywać po melinach. A jak ktoś już jest żulem, to żulem pozostanie, choćby się skichał.
|
Tutaj rzuce jeden tytuł: "Wałbrzych moje miasto - arystokrazja białego kamienia"
Cytuj:
Sprawiedliwa kara? Już sprawiedliwsza byłaby śmierć. "Żyć" bez ciała nie da się. Bo przecież życiem nie nazwie się samego mentalnego bycia. By żyć, trzeba czegoś więcej niż kłębka nieracjonalnych myśli. Nawet śmierć po długotrwałych torturach jest od tego lepsza. A poza tym...
|
OMG, nie rozumiesz tutaj nie chodzi o to, by podtrzymywać ich przy życiu, tylko o to, by "na nich prowadzić wiwisekcje"
Cytuj:
Ja PO PROSTU nie wierzę, że można żyć z samą tylko głową i paroma słoiczkami. Jak wyobrażasz sobie pompowanie krwi w takim stopniu, w jakim robi to serce, jak system immunologiczny może być sztuczny? Nie mówiąc już o tym, że myśli takiego człowieka musiałyby być prawie znikome, przecież już mózg nie odbiera ani jednego sygnału.
|
Nie chodzi o konkretnie ten zabieg co na filmiku! Może to być równie dobrze testowanie nowych lekarstw.
Cytuj:
No i tu strzeliłem ROTFLa. Wyobrażasz sobie, że jak nagle zniknie całe bezrobocie, to będzie się wspaniale żyło? Bezrobocie będzie ZAWSZE, powtarzam ZAWSZE. Chociażby dlatego, że gdy wszyscy ludzie będą pracować, to miejsc pracy po prostu nie starczy.
|
Czy ja napisałem, że wszystko zostanie załatane w 100%? Że stanie się to od razu? Będzie na pewno LEPIEJ, a jeśli nie, to przynajmniej czyściej na ulicach
Cytuj:
ROTFL cd. Pomijam idiotyzm samej idei "mniej przestępców=więcej zakładów pracy/NFZ". A myślisz, że jak te wszystkie główki, byłyby już podłączone, to nie zajmowały by miejsca? Poza tym, aby utrzymać "życie", to te maszynerie by musiałyby być cholernie duże. Ergo:więcej tak zyjących ludzi-więcej budowanych "magazynów"-mniej kasy na zakłady pracy/NFZ
|
Na to już odpowiedziałem
Edit:
@Glon
Mój ojciec pracuje w więzieniu jako klawisz. Byłem tam (w więzieniu) nieraz i po samej twarzy widać, że ci ludzie nie są bez winy. OCZYWIŚCIE są wypadki, że ktoś ląduje w pierdlu przez przypadek albo go wkręcili i ja tego nie neguje. Jednak uważam, że ktoś kto zostaje skazany na dożywocie/śmierć zamiast darmowego spanka i jedzonka przed egzekucją może się jeszcze do czegoś przydać i to nie będzie zamiatanie ulic, takie coś może uratować tysiące ludzkich istnień :>