Cytuj:
Twój nochal to wywęszył? Kocham to...
|
Do-edukuj się trochę, poza tym skąd wiesz że tak nie jest Panie prorok?
Cytuj:
W tym, że to człowiek? Według mnie kara powinna być inna, lecz nie chcę się bardziej w to wgłębiać.
|
To już sprawa osobista każdego z nas i naszego poczucia sprawiedliwości.
Cytuj:
I tu zachowujesz się tak jak on...
|
k mam tak naprawdę 12 lat a to w opisie to zmyśliłem bo myślałem, że ktos w to uwierzy ;//// A tak w ogóle to jestem nerdem i nie wychodziłem nigdy z domu.
PS: co to jest cipa?????? ile to expa daje?
Cytuj:
Pszyklo mi ((
|
Masz deda w tibii ;[
Cytuj:
Człowiekiem? Czy to aby nie człowiek powinien panować nad zwierzętami w odpowiedni sposób, gdyż zostały stworzone jako mu podległe, by wpłynąć/ułatwić jego egzystencję?
|
Czy TO jest wdł. Ciebie odpowiedni sposób? No jeśli tak to...cóż...jesteś głupi. Raz, że jest to moralnie nieprawidłowe a dwa, że nic nam to nie daje.
Cytuj:
I znowu piszesz, że większość, jakby to była pewna prawda. Ajajaj, świat się nie kręci dookoła ciebie wyłącznie.
|
Człowieku gdzie ty żyjesz. To ty nie wiesz co to jest propaganda? Jeśli masy potrafią uwierzyć w to, że dobrotliwy Mr. Bush wojuje z Irakiem by bronić tamtejszej ludności cywilnej przed złą Al-Kaidą , to co za problem przekonać do siebie wspomnianą większość by dla DOBRA NAUKI I CAŁEJ LUDZKOŚCI ukraść paru murzynów z afryki czy innego bagna. Nikogo nie interesuje skąd oni są, czy oni wiedzą w ogóle co się dzieje, ludzie traktują "dzikich" jak zwierzynę, bo ta zwierzyna nie wie i nie rozumie tego co my - inteligentni, moralni, sprawiedliwi i potężni.