Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2009, 21:16   #28
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Twój nochal to wywęszył? Kocham to...
Do-edukuj się trochę, poza tym skąd wiesz że tak nie jest Panie prorok?

Cytuj:
W tym, że to człowiek? Według mnie kara powinna być inna, lecz nie chcę się bardziej w to wgłębiać.
To już sprawa osobista każdego z nas i naszego poczucia sprawiedliwości.

Cytuj:
I tu zachowujesz się tak jak on...
k mam tak naprawdę 12 lat a to w opisie to zmyśliłem bo myślałem, że ktos w to uwierzy ;//// A tak w ogóle to jestem nerdem i nie wychodziłem nigdy z domu.
PS: co to jest cipa?????? ile to expa daje?

Cytuj:
Pszyklo mi ((
Masz deda w tibii ;[

Cytuj:
Człowiekiem? Czy to aby nie człowiek powinien panować nad zwierzętami w odpowiedni sposób, gdyż zostały stworzone jako mu podległe, by wpłynąć/ułatwić jego egzystencję?
Czy TO jest wdł. Ciebie odpowiedni sposób? No jeśli tak to...cóż...jesteś głupi. Raz, że jest to moralnie nieprawidłowe a dwa, że nic nam to nie daje.

Cytuj:
I znowu piszesz, że większość, jakby to była pewna prawda. Ajajaj, świat się nie kręci dookoła ciebie wyłącznie.
Człowieku gdzie ty żyjesz. To ty nie wiesz co to jest propaganda? Jeśli masy potrafią uwierzyć w to, że dobrotliwy Mr. Bush wojuje z Irakiem by bronić tamtejszej ludności cywilnej przed złą Al-Kaidą , to co za problem przekonać do siebie wspomnianą większość by dla DOBRA NAUKI I CAŁEJ LUDZKOŚCI ukraść paru murzynów z afryki czy innego bagna. Nikogo nie interesuje skąd oni są, czy oni wiedzą w ogóle co się dzieje, ludzie traktują "dzikich" jak zwierzynę, bo ta zwierzyna nie wie i nie rozumie tego co my - inteligentni, moralni, sprawiedliwi i potężni.
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem