Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2009, 21:50   #32
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Do-edukuj się trochę, poza tym skąd wiesz że tak nie jest Panie prorok?
A skąd wiesz, że dokładnie tak jest, Panie nochal?

Cytuj:
k mam tak naprawdę 12 lat a to w opisie to zmyśliłem bo myślałem, że ktos w to uwierzy ;//// A tak w ogóle to jestem nerdem i nie wychodziłem nigdy z domu.
Ale kogo to obchodzi? Ważne poglądy...

Cytuj:
Masz deda w tibii ;[
<tu miał być komentarz lecz został wycięty, lub zasłonięty tym tekstem>

Cytuj:
Czy TO jest wdł. Ciebie odpowiedni sposób?
Nie młm. tg. na mśl.

Cytuj:
No jeśli tak to...cóż...jesteś głupi.
Lecz mnie źle zrozumiałeś, więc nie jestem głupi... na tyle!

Cytuj:
Raz, że jest to moralnie nieprawidłowe a dwa, że nic nam to nie daje.
Z tym pierwszym się zgodzę, z tym drugim nie. A dlaczego? Czy myślisz, że takie podobne próby nie mogłyby zostać wykorzystane teraz lub później, np w jakichś badaniach genetycznych (dość ogólne pojęcie) czy w jakikolwiek inny sposób? Mogłyby zostać wykorzystane i w dobry (nie, nie chodzi mi wyłącznie o 'nabijanie głowy w słoik', tylko do badań z podobnym zastosowaniem, jako niewielka (?) ilość danych, która się do czegoś przyczyniła?

Cytuj:
To ty nie wiesz co to jest propaganda? Jeśli masy potrafią uwierzyć w to, że dobrotliwy Mr. Bush wojuje z Irakiem by bronić tamtejszej ludności cywilnej przed złą Al-Kaidą , to co za problem przekonać do siebie wspomnianą większość by dla DOBRA NAUKI I CAŁEJ LUDZKOŚCI ukraść paru murzynów z afryki czy innego bagna.
To kolejny efekt staczania się ludzkości, albo człowieczeństwa - nazywanie Afryki bagnem, a ludzi tam żyjących mało wartościowymi. Nadludzie i podludzie - Nietzsche, jeżeli się nie mylę...

*przecząco kiwnął głową, patrząc się na podłogę, po czym włożył ręce do kieszeni i odszedł*

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 26-02-2009 o 21:57.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem