Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2004, 18:33   #10
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Taaa ja spotkalem na Eterni niejakiego Pabuha.Obaj bylismy na 8 lvlu on do mnie podchodzi 'daj 100 gp bo mnie pk zabil'. Mysle sobie-Polak i wyglada uczciwie, to ok. Idziemy do dp on mnie blokuje i mowi 'DAWAJ WSZYSTKO CO MASZ ALBO NASLE KOLEGOW' to ja mu jakistam kit wcisnalem on sobie poszedl a ja napisalem do pierwszego napotkanego goscia(okazalo sie ze polaka o tym i o tym a on mi pomogl za darmo-idziemy do gostka, on zobaczyl lvl mojego nowego 'kolegi' i zaczal wciskac kit ze mi pozyczyl kase i ze mi dal keidys jakas bron...Gosc mu nie uwierzyl-moje szczescie i namowil go do tego ze musza byc jakies uczucia patriotyczne miedzy 2 polakami Pozniej na 10 lvlu stoje w dp ten Pabuh do mnie podchodzi mysle se 'zas sie **** przyczepi' klikam Look a on ma jeszcze 9 lvl...On na mnie spojrzal i pisze:
-Cze
-Cze(wyobrazam sobie ze tu se postoje dopoki mu sie nie znudzi)
-(po chwili przerwy-pewnie dawal look)To ja juz pojde...
))))))))
A potem spotkalem tegop co mi pomogl i on mi powiedzial(i pokazal) ze w zamian za pomoc on od jakiegos mojego kolegi(nie zapamietal xywy) dostal 100 platinum!!!LOL!!!