Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx
tak miszczu ethanamozie mam sie >>manasowac siohac i blokac<< _/ gz a ja masz jakiś problem zachowaj go dla siebie albo kup mike to pogadamy _/
3 osobami?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez
a gdzie ma kurwa stać, skoro jest druidem? lepiej niech stoi z tyłu, niż żeby ek miał co chwilę patrzeć, czy przypadkiem się coś nie przerzuciło... na twoim ss jest 5 osób, na jego 4, może jedna osoba dała loga chwilę wcześniej?:l
|
Jak mowie "Twoj ss sugeruje że zabiłes tego bossa z trzema osobami" UWAGA UWAGA {WYJASNIENIE DLA DEBILÓW} Z 3 osobami znaczy goratel+3=4 osoby
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}}
Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami.
Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku...
GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę:
Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx
Ethanamoz się spieszył na coś tam i dal loga i był problem kto ma lota bo myślałem ze zabrał on szybciej baga do bp a ja przeciągałem do key ringow zamiast bp myślałem że on ma.
|
Ja nie miałem problemu z tym kto ma loota, ja wiem co wrzucam do plecaka, wszyscy widzieli kto był najbliżej bossa w chwili gdy boss padł, kto biegł na złamanie karku aby go zlootować, próbuje sobie wyobrazić jak to jest możliwe żeby wrzucić coś do plecaka a potem się 5minut wypierać że się tego nie ma, jako że staram się wierzyć w to że nie kłamałeś w żywe oczy to zgaduje że jak tylko boss padł otworzyłeś monsterka, złapałeś baga i chaotycznym ruchem myszki wrzuciłeś gdziekolwiek. Tylko PO CO? Byłeś w teamie z KOLEGAMI a nie z WROGAMI, co innego jak lootujesz np Demodrasa ale co innego było w tej sytuacji, Twój największy problem to instynkt złodzieja, przez to już nigdy nie odzyskasz mojego zaufania do siebie. W sumie to jesteś gorszy niż złodziej, bo Ty to chciałbyś ukraść ale nie masz jaj żeby to zrobić, tylko zawsze zabierzesz pośmiejesz się, potem oddajesz i jeszcze uważasz że to było naprawdę zabawne. Miałeś invita do Idoreja? Wyczyściłeś mu domek i wmawiałeś że masz hacka, to co że po pół godziny oddałeś itemki, kawał był słaby i zrozum to że już zaufania nie odzyskasz. Masz teraz inva do Idoreja? Zgaduje że NIE. A ja mam bez przerwy od 1,5roku i nigdy nie zawiodłem jego zaufania.
Pozatym Idorei to tylko jeden z wielu przykładów, obaj to dobrze wiemy, co zrobiłeś z moimi 10kk ?
Nie mam ochoty na dalesz rozmowy z Tobą i przekomarzanie się, zrozum tylko to że nigdy nie będę Ci ufał ani uważał Cie za poważnego człowieka, pozdrawiam, zdrowia życzę.