Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2009, 15:02   #3077
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa Pokaż post
Jak mowie "Twoj ss sugeruje że zabiłes tego bossa z trzema osobami" UWAGA UWAGA {WYJASNIENIE DLA DEBILÓW} Z 3 osobami znaczy goratel+3=4 osoby
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}}
Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami.
Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku...

GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę:
Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla.

Ja mam podstawy co do ciebie. Tak stałeś w tym sama mym czasie obok mnie kiedy padła.

Dobra nvm koniec tematu

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:08.
xXMakaXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem