Temat: Świat ??
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2009, 15:09   #16
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyphius-Knight Pokaż post
bez obrazy ale ja z takich jak ty się pieje, ty grasz w tibie 10h dziennie a ja czasami se wejde na kompa, ide pogadac z kumplami, pograc z nimi w piłkę, a bot wszystko za mnie robi, no i mam lvl i moge sie nim cieszyc :<, bez zupelnie nic nie robienia, to ze ty slinisz sie grajac nie kazdy musi, wszystko idzie do przodu, gdyby nie szlo nie bylo by komputerow i broni maszynowej, milicja by uzywala mieczy
Twój tok myślenia mnie przeraża, gorzej że większość debili w Polsce myśli tak jak ty. Zadam ci pytanie, po co jest gra?By można było w nią grać i czerpać przyjemność, czy też włączać play ja w dvd, by leciało samo dalej?? Pytam się, jeżeli nie grasz to po co zajmujesz miejsce normalnym ludziom? Nie powinno cię interesować kto ile spędza czasu przy komie, gdyż właśnie może on mieć leprze życie towarzyskie niż ty. Zresztą założę się że na pewno tak jest, każdy który booci, ma ta samą gadkę, gra w piłkę, czyli jest zaje.. wysportowany, pije, zalicza panienki/panów, to tylko wasza chora wyobraźnia, lepiej sprawcie sobie w planie lekcji co jutro macie w gimnazjum.

Co do tematu: Candia, Refugia,Harmonia

Ostatnio edytowany przez TaJemniczy - 27-02-2009 o 15:10.
TaJemniczy jest offline   Odpowiedz z Cytatem