Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx
Ja mam podstawy co do ciebie. Tak stałeś w tym sama mym czasie obok mnie kiedy padła.
Dobra nvm koniec tematu
|
Jakie masz podstawy co do mnie skoro ja do Ciebie z sercem - ufałem, byłem fair, nigdy nie zawiodłeś się na mnie,
a Ty? wystarczyła moja próba zaufania marne 10kk i już instynkt okazał się silniejszy, to ja sie zawiodłem na Tobie, to Ty straciłeś moje zaufanie a nie ja Twoje. To Ty nie byłeś FAIR. I nie potrafiąc przyznać się do swoich błędów {ja to potrafię} tylko pokazujesz że nie masz jaj.
Może nie do końca ogarniasz jak się dużo dzieje na ekranie, ja za to dokładnie widziałem co się działo: stałeś 1sqm od bossa gdy on miał czarne hp, ja stałem 4sqm dalej, ja zadałem mu ostatni cios - ue, ze świadomością że stoisz najbliżej, to była kolejna szansa i kolejna próba i kolejny raz nie zdałeś testu. Zanim podszedłem te 4sqm w ciele została tylko 1 esencja {boss item leżał sobie spokojnie w Twoim plecaku}
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder_Peta
Dobra skończcie to ... załóżcie sobie temat "żałosne kłotnie dupensów" a nie spamujecie okey ? A Ty Ethan wszędzie się ciśniesz jak noob a potem po x10-20 dedów na miesiąc <.<
|
W moich postach są sski więc nie nazywaj ich spamem, kłótnią też nie nazywaj po staram się być kulturalny i wyrażam tylko swoją opinię
A apropo padania, po co mówisz jak nie wiesz?
ps. plx nie odpisuj nic, nie wypieraj się, bo będę musiał pisać kolejne posty,
{musiał - dlatego że lubię PRAWDĘ, a nie jakąś obłudę i FAŁSZ, a Twoje wypowiedzi trzeba zazwyczaj sprostować bo mijasz się z prawdą}