Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2009, 15:56   #3088
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
To co zauważyłem:

1. Ethanamoz nie wie co to explo i musi bić z ue.
2. Ja jakoś nie widziałem, żeby Goratel pisał, że ubili bossa we 4-ech, ktoś to widział? Nie. Czyli kolejny wniosek - Ethan ma urojenia.
3. Fajnie iść ubić potworka gildią a potem wykłucać się o itemki, co? Jakoś jak my lootowaliśmy coś, to Xaszkil zawsze podbiegał, i chuj? Nikomu to nie przeszkadzało, lol
4. Pisze "marne 10kk", kilka postó wcześniej chwali się 16kk, czyli jest 1,6 marny.
5. To mnie rozjebało... Nic nie widział na ekranie, bo spamowałeś jak ciota ue'ki, tak trudno na to wpaść? Ktoś wziął itemek przed Wielkim Ethanamozem!!!! TRAGEDIA!!!!
1. Nie MUSI, tylko ma ochotę, fakt explo nie miałem bo nie miałem czasu na spakowanie się, a poza tym wole bić z many <- za to dostaje się mlvl {Ty wolisz wszystko sdkować a ja UEowac, Ty masz 72mlvl a ja 87, Ty musiałeś non stop dokupować gp na allegro a ja mam ich sporo uczciwie zarobionych, więc chyba lepiej wychodzę JA?}
2. A widziałeś żebym ja gdziekolwiek napisał "Goratel NAPISAŁ że zabili bossa we czterech"? Nie ja napisałem "Twoj ss SUGERUJE że zabiłeś bossa z trzema osobami".
3. Nie chodzi o jakiś itemek bo nikt go nie ukradł, nikt się tu nie kłóci o kasę mi chodzi o ZACHOWANIE GORATELA.
4. A Ty jesteś 0,01 marny? I to jeszcze te 0,01 musiałeś kupić za rl pln?
5. Jak ktoś walnie UE to może Ty zamykasz oczy ze strachu i jesteś oślepiony, bo ja na przykład jeszcze TROSZKĘ widzę. A poza tym moje UE ma duży zasięg ale choćbym się zesrał to plecaków Goratelowi na pewno nie zasłoni, a moja wypowiedź o "nieogarnianiu" tyczyła tego że on nie wie co wrzuca do plecaka.
Knight Wowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem