Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Charin
Ja rozumiem, że jesteś głęboko przekonany o swojej wysokiej inteligencji (wcale nie dementuję), to jednak wszyscy naokoło nie są głupsi od ciebie. Natomiast z twojego posta można wywnioskować taki stosunek co do mojej inteligencji. A czy to miejsce jest dla mnie, lub nie mogą kwestionować 2 osoby:
1)Moderatorzy,
2)Ja.
Tyle. Masz coś jeszcze do powiedzenia?
|
Nie jestem przekonany o swojej wysokiej inteligencji,poprostu znam swoja wartosc,a jednoczesnie w stosunku do siebie jestem bardziej krytyczny niz do innych.Moj post nie przedstawil zadnego stosunku do twojej inteligencji (jezeli tak to odebrales to sry) tylko do ogolu ludzi piszacych tu z poza arcanii. Ja w gruncie rzeczy chcialem Ci wyswiadczyc przysluge,zebys tu nie zagladal,ale odebrales to bardziej jako atak na swoja osobe. Owszem kazdy moze pisac/byc czescia kazdego forum,ale z
tym jest tak ze ludzie z poza arcanii pasuja tu jak emo do Sensation White. Chcesz to pisz,ale jezeli swoimi postami bedziesz probowal hmm "nawrocic" userow stad na normalny tok postowania to zaczynasz swoja syzyfowa prace.Mam nadzieje ze tego postu nie potraktujesz jako uwlaczajacego Tobie,tylko jako rade.To tyle ode mnie spadam na shaorme,elo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak
@2ap
fail!
odezwij sie do mnie w koncu bo w leb szczele z polobrotu
@up
poza tym że narażasz sie na flame przez najbliższe xxxx dni i to w bardzo prowokacyjny sposób to chyba wszystko 
|
O jestes! Bede na gg przez 5 minut tera,a potem za jakies 1h

wiec jak jakis spam to teraz.