Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2009, 17:36   #14332
Eklezjastyk
Użytkownik Forum

Eklezjastyk's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2008

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fenerium16 Pokaż post
Nie ty tu jestes od oceniania,a co do wyzwisk mialem okazje porozmawiac z Toba na kilku charach przy okazji kupna itemow i umiejetnosc rzucania "kurwami" opanowales bardzo dobrze,ba nawet znakomicie,wiec na forum mozesz stwarzac pozory "milego i kulturalnego czlowieka" ale na candii kto mial z Toba do czynienia ten wie jak sie zachowujesz i jaka słoma wystaje Ci z butów.
no to koleżko powiedz mi o jakie ocenianie ci chodzi? z anonimami nie rozmawiam przedstawić się nie możesz?, a umiejętność rzucania tym słówkiem zdarza mi sie a tobie nie? może podaj z jakich charów kupowałeś odemnie itemki? Thuru Legendary który 6 razy mi się pytał czy nie chce 158 knighta za byle jaką postać sie zamienić czy kase? Najmniejsze psy najgłośniej szczekają i tyle mam ci do powiedzenia.

a opinia pewnie twojego kolegi vision'mastera czy nei wiem kogo, kogo sobie wymyśliłeś którego lubiłem w DI chyba najbardziej i widze go rzucającego m wallami bo doszedł do gildi silent force jest śmieszna.

Słoma mi wystaje z butów? Ta? A wiesz co mnie obchodzi opinia Twoja i Twojego zioma spod Carlin czy Darksepha z dementhess? No jak sie zachowuje, czyżbym był sobą zawsze i wszędzie?