Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2009, 18:06   #69
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: krk

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Adres Jabbera do Mazur199
Domyślny

dlaczego pies wyczekuje powrotu swojego pana? moj np juz zna okreslone godziny powrotu z pracy i czeka pod drzwiami 5min wczesniej? dlaczego sie cieszy gdy widzi swojego własciciela?dlaczego piszczy i "skomla" (czy jak to sie pisze) gdy go nie ma dlugi okres czasu? dlaczego lize? dlaczego merda ogonem? dlaczego skacze na nogi i gryzie zeby sie z nim pobawic? dlaczego rozumie polecenia i je wykonuje? dlaczego rozumie pewne zakazy?

bo wie ze własciciel o niego dba i go kocha i stara sie podziekowac tym samym,pies ma uczucia,czuje i wie kiedy ktos jest zdenerwowany nie wiem jakiego psa Ty masz ale przynajmniej ja mam takiego jakiego tu opisałem i nie pierdol ze zwierzeta nie sa bezduszne i bezuczuciowe bo widze ze przykłąd wziałes patrzac na pasozyty typu komar czy mucha ktora skacze radosnie po gownie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kashek Pokaż post
A co z tym, że każdy pies się przywiązuje, oddaje ostatnią kroplę krwi za właściciela i pamięta każdego opiekuna do końca swojego życia/po wielokrotnym porzuceniu tracą zaufanie do ludzi i są przygnębione, oraz odczuwają strach. Strach też jest uczuciem, co?
tak, dla twej niewiedzy strach jest stanem emocjonalnym

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 27-02-2009 o 18:08.
Mazur199 jest offline   Odpowiedz z Cytatem