Cytuj:
|
bo wie ze własciciel o niego dba i go kocha i stara sie podziekowac tym samym,pies ma uczucia,czuje i wie kiedy ktos jest zdenerwowany nie wiem jakiego psa Ty masz ale przynajmniej ja mam takiego jakiego tu opisałem i nie pierdol ze zwierzeta nie sa bezduszne i bezuczuciowe bo widze ze przykłąd wziałes patrzac na pasozyty typu komar czy mucha ktora skacze radosnie po gowni
|
A owszem.
Cytuj:
|
Skoro nie masz dowod na to aby poprzec swoja teorie to sie nie odzywaj a co do istnienia Boga to te dowody nazywaja sie "cudami" i troche ich jest
|
Pokaż mi k*rwa jeden cud, jeden, UDOWODNIONY k*rwa
I nie chodzi mi o to że gdzieś dach przecieka :>>>
Większość tych "cudów" to NORMALNE rzeczy.
Cytuj:
|
Pokaz mi jeden dowod, ze pies nie ma uczuc = pokaz mi jeden dowod, ze nie ma Boga
|
Dowodów na uczucia np. psa masz sporo w poście np. Mazura, dowodów na istnienie boga nie ma ŻADNYCH!
Cytuj:
|
Aha, jeszcze jedno. Co z tymi, którzy są osądzeni niesprawiedliwie, czyt. za czyny, których nie popełnili? Co z tymi, którzy zabijają w samoobronie lub w afekcie?
|
Po 1, Prawo w tym kraju jest totalnie po***e,to też pewna kwestia.
Po 2. Nie chodzi mi tu o torturowanie/ eksperymenty na kimś kto ukradł warzywa z warzywniaka, tylko na zabójcach, pedofilach i gwałcicielach.
To że my jako ludzie pierwsi stworzyliśmy cywilizację jest sprawą czystego przypadku, tak jak Michoss powiedzial.