Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2009, 19:35   #77
alienXX
Użytkownik Forum

alienXX's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice

Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
Dowodem na nieistnienie Yeti jest brak dowod na jego istnienie
Skoro tak to: Dowodem na nieistnienie uczuc zwierzat jest brak dowodu na ich istnienie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Więc nie dopuszczasz nawet do swojego zacofanego centralnego układu nerwowego (7 neuronow to chyba za dużo na mózg?) myśli o powstaniu inteligentnego życia poza człowiekiem? Gratuluje.
Nie dopuszczam. A ty wierzysz w ufo, kochajace zwierzeta, inteligentne jaszczurki i pewno jeszcze trolle i wielka stope. Bardzo rozwiniety mozg, a przynajmniej czesc odpowiedzialna za wyobraznie.

Cytuj:
Udowadnia. Choćby pytaniem 'w którym momencie ewolucji włochaci naczelni dostali duszę?'.
Jak pytanie takie pytanie moze cokolwiek udowadniac? Z reszta, zaklada ono, ze mamy dusze, wiec jestesmy absolutnie nie do porownania ze zwierzetami bez duszy.

Cytuj:
Ty wierzysz, że takie coś by mogło mieć psa? Przecież on by kupil komputer zamiast jedzenia, bo 'to tylko pies, nie ma uczuć, jak zdechnie to nie szkoda.
Szkoda by mi bylo jakby ktos zaglodzil psa i na pewno nie poswiecilbym jego zycia dla komputera, popracuj nad interpretacja czytanego tekstu, mysle, ze zaznaczylem to jasno pare postow temu. Ponadto widze, ze bardzo chcesz ze mnie zrobic jakiegos no-life'a, dla ktorego komputej jest calym zyciem. Nie znasz mnie, wiec powstrzymaj sie od wyciagania takich wnioskow. Watpie, zeby Ci to wystarczylo, ale zapewniam Cie, ze tak bynajmniej nie jest, za to mam powazne watpliwosci co do Ciebie. Mam wrazenie, ze posluzyles sie technika "najlepsza obrona jest atak"
alienXX jest offline   Odpowiedz z Cytatem