Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2009, 19:49   #833
juvefan
Użytkownik Forum

juvefan's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 178
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kakej92 Pokaż post
Ten Pan niczego nie rozumie, zabrać my komputer i internet, zabronić chodzić do kafejek

Całuje
Kakej~
E tam Kakej, pierdolisz. Ja oddalem chara dwa razy, ze wzgledu na zlamana reka i kureskie lagi, lecz gdy juz czulem sie 'na silach' sam poszedlem, mimo reki w gipsie i owych kureskich lagow Wyjebaem sie wlasnie przez freeza 10 sekundowego, no ale nic, przynajmniej jest jakis fun z tej gry, po to sie wkoncu expi. Nie rozumiem tych osob co oddają chary, ale z drugiej strony wiem, że takie postacie jak Adam Ziomus czy Ike Capone po prostu nie mają ownerów. W przypadku dziewczyn sytuacja jest oczywista )) No ale reszta oddająca postacie, bo furora ogarnie i bedziem mogli expic woooooooo jest dla mnie po prostu pogodzeniem się z problemem ale zarazem i zmarnowaniem okazji na wspaniałą zabawę, jaką jest tibijski war.
Expienie głównym afrodyzjakiem tibii? Ehh, aż żal ; P No dobra, mega nieogary też są w pewnym stopniu usprawiedliwione, ale to nie jest tak, że połowa gildii to właśnie MEGA NIEOGARY. Tego da się nauczyć, każdy z nas/was/ich/asd był kiedyś właśnie takim nieogarem, moim zdaniem wystarczą dobre chęci i nerwy na wodzy ;P
Co do osob typu Letko - nie wiem czemu oddają te swe chary, skoro za chuj nie mozna ich nazwac noobami czy też nieogarami. No cóż, ich wybór.
Post napisany trochę z perspektywy osoby neutralnej, mimo że chyba dalej jestem we Flow (???), a nie wiem nawet czy mam konto na vt. Może to wyglądać jak jakiś flame na Was, chłopaki, ale przecież wiecie, że tak nie jest ) Tylko a lil piece of the truth. Ale se ingliszem zacyniłem, co?
Do zobaczenia/uslyszenia najprawdopodobniej dopiero po maturze, w czwartek ściągają mi gips, więc będę miał jakieś 20 sprawdzianów do zaliczenia (bez kitu) a 2 miechy do matury, więc lypa troche ; P

Sześć, pissout i flameon czy jakos tak
~Wasz,
JASEK D;
juvefan jest offline   Odpowiedz z Cytatem