Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz
ok, to zapytaj kogokolwiek z globala wow czy po hacku nie napisalby do gma o zwrot itemkow tylko pokornie stwierdzil ze to byla jego wina i gralby od poczatku. jakby takie cos istnialo w tibi to nikt z was by nie pierdzielil, ze powinni przestac tak robic
cip bierze nie mala kase a narazie to wychodzi z tego 500kb dwa razy na rok + jakies pierdoly
|
diametralna roznica pomiedzy WoWem a Tibia jest taka, ze w tym pierwszym polowa populacji nie jedzie na nielegalnych programach, ktore z reguly sa napakowane swinstwem, przez co przypadki hackowania sa znacznie rzadsze i wielokrotnie niezawinione.
A to jak czesto wychodza updaty i jak wygladaja to jest, powtarzam, sprawa nieudolnosci CIpsoftu i nasze narzekanie nic na nim nie wymusi.
Cytuj:
gram w ten syf od 3,5 roku, haka nie miałem NIGDY
|
Gram w ten syf od 2003, hacka mialem raz, bo podalem komus adres mailowy i nie przyszlo mi do glowy, ze gosc bedzie sprawdzal moje pytanie do odzyskiwania hasla ( ktore naiwnie 2 lata wczesniej ustawilem takie samo jak awaryjne haslo ). Stracilem niezla jak na tamten okres postac, tylko, ze raczej sie z tego smialem niz plakalem.
Cytuj:
Lepszym sposobem byłoby zczytywanie adresu fizycznego karty sieciowej.
|
Przy moim obecnym stanie wiedzy moge ci wprost powiedziec, ze używanie MACow na poziomie warsty 7 OSI jest malo realne jesli wogole możliwe.