@Ameriov
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Craban(?) letni update 2008
We did not implement a consistent questline leading through Rookgaard this time, but it will surely follow in one of the next updates so bear with the existing quests for the moment.
|
I tak jak napisałeś, nie wiadomo kiedy wprowadzili zmiany w grze. Ostatnio nie bywałem nigdzie indziej niż na drodze minohell - bank, więc nie wiem czy w przeciągu ostatniego miesiąca zaszły jakieś zmiany. Co wskazywało by na to że książka istnieje od niedawna, i nie jest prawdopodobnie niczym niezwykłym.
Jeśli jednak wypadła od ostatniego update pierwszy raz... to powodzenia ; >
I nie ukrywam, że to by mnie najbardziej ucieszyło, a wszystko na to wskazuje
A jeśli nadal sądzicie, że Was w coś wkręcam... no cóż widać wkręciłem już trzy osoby dając im do przeczytania książkę która jak twierdzicie zabrałem z biblioteki.
Uważacie że są aż tak naiwne i nie znają pozostałych książek na rookgaardzie?
Tematu nie zakładałem, ale myślę że Wam jest bardzo potrzebny do podładowania własnego 'Ego', więc pomogłem go otworzyć. Jako że jest weekend i każdy odpoczywa POZA TIBIĄ nie spodziewajcie się żadnych rewelacji do poniedziałku, więc macie pole do popisu. Pa
edit@down
Ojej! Kolejne fikcyjne konto! Boisz sie o swoja reputacje w internecie czy ze Cie zabije na nonpvp/rooku? Zalosne.
@clint
Raz odpowiedzialem dlaczego nie ma zawrtosci publicznie dostepnej. Wiecej nie bede o tym pisac bo jak ktos nie umie czytac to i dwa razy napisane nie pomoze.
Moze to bedzie odkrycie dla co niektorych, ale z tego co wiem osoby wtajemniczone odpoczywaja w inteligetniejsze sposoby, niz marnowanie czasu w grze, wiec do poniedzialku nie usiada nad ta ksiazka i nie bedzie zadnego postepu w jej "badaniu". Ja tez nie mam ochoty z wami gadac ciagle o tym samym, wiec przestancie mnie zaczepiac pm/gg bo to nie ma sesnu i traficie tylko do ignore.
Do poniedzialku. Pa!