Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2009, 15:34   #4066
Piombon
Użytkownik Forum

Piombon's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2009
Lokacja: Wielkopolska

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 Pokaż post
"Rycerza Koszmaru". Nie obrazaj Zakonu. Dlaczego mi sie wydaje, ze w teojej wypowiedzi zabrzmiala nutka wiedzy o quescie... (tak wiem - to bylo napisane )
Wtedy imię jego brzmiałoby "Knight of the nightmare", zaś jest to Bractwo Koszmarnych Rycerzy ("Nightmare Knights", gdzie pierwszy człon jest przymiotnikiem). Ale dość o gramatyce.

Nie obrażam zakonu, nie śmiałbym. Mimo, że jestem jego wrogiem, bo owszem - walczę w kolorach Bractwa Kości, to jednak ich szanuję. Rzekniecie, że każdy może być członkiem jednego z nich. Ja zaś jestem wyznawcą Kościoła Zatrotha (RPGStyle mode, jakby co ; ))

Dobrze odczuwasz, mój towarzyszu. Lecz i co z tego? : )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .N3pt3r. Pokaż post
W ciągu paru lat odgrzebaliśmy wiele na rooku. Więc zasoby się chyba wyczerpały, ale niech każdy sobie przypomni słowa CipSoftu... "Rookgard jest piękny taki jakiego zrobiliśmy, więc nie ma sensu dodawać innych expowisk , questów , sklepów. Wszystko zostanie po staremu."

I co dodali? Tylko Tutorial Land...

@edit
Może i teraz sam zaprzeczę temu co napisałem wcześniej. Ale każdy chyba pamięta historię pewnego RookStayera ze świata Antica? Kiedyż to na jego stronie tibia.com był ukazany napis :
"Level 47 killed by Ghoul."
Przypominam że on wciąż tkwił na rookgardzie. Było o tym dość głośno zwłaszcza na samej Tibia.com/forum.
Może ktoś coś jeszcze o nim pamięta?
Zostaw Ghoula w spokoju, jeśli chcesz zajść dalej. Chcesz znać prawdę? Nie tylko jeden teleport (owy w Piekle Minosów) znajduje się na (Rook)Asgardzie... Są i klimaty są i sekrety - należy je umieć rozróżniać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketjaq Pokaż post
Może spamuje ale kiedy piszemy spikesword do Dalheima (czy jak się pisze) to mówi jak by go miał... Miecz na wysepce to nie koniecznie sword Dalheima? Ten miecz ma tylko wygląd spike... Wiem że to głupie ale próbuję coś zrobić, odnowić nadzieję...

Wiem, wiem, że ludzie zajmują się tym kilka lat, że ten temat ma 200+ stron i jest wiele innych...
Wybacz - nie twierdzi on już nic o żadnym mieczu. Sam spróbuj spytać o Kolczasty Miecz. Na nieszczęście - nic nie odpowiada.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jazzman Pokaż post
W końcu coś nowego a nie sam spam z fakeami i durnymi teoriami
: ) Dziękuję.

Pozdrawiam, Piombon.