Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2009, 16:14   #13839
alahakbar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MoRhUsS Pokaż post
A ty PANIE no Face , skul pysk i naucz się tolerancji, jeśli tego uczą u was w szkole. Nie wydaje ci się ze wygląd to nie wszystko? dla mnie on jest spoko typem i mnie jebie co myśli o nim taki pleb jak ty, może dasz nam swoje zdjęcie? i potem zaczniesz jechac po innych? bez odbioru..

@alahakbar
co chcesz powiedziec przez słowo "brzydki"?
Hmm brzydki? No taki na ktorego widok chce mi się śmiać, zapytasz zapewne dlaczego chce mi sie śmiać? Otoż smiac sie bede z pomylek matki natury. Zapytasz z jakich pomylek? Odpowiem ze wystarczy spojzec na zdjecie. Ty zapytasz wtedy co jest takiego smiesznego, a ja Ci powiem ze smieszna jest jego szerokosc barkow, jego odstajace uszy i krzywe zeby, jego przetluszczone wlosy i malutka szczeka, smieszny jest jego sweterek ktory opina watle cialko i smieszne sa jego chude witki. Smieszny jest rowniez jego tepy wyraz twarzy i to ze udostepnil takie zdjecie.

Ale to co mnie najbardziej zastanawia to czy osoba na zdjeciu jest mr hytry, odwazny wojownik swiata tibijskiego i niepokonany barbarzynca na widok ktorego nawet nooby z carlin milkna, a pod wplywem jego spojrzenia zaczynaja mowic sama prawde. Osoba ktora wlasnorecznie zabila kilka smokow a jeszcze wiecej zabila na bocie.

Czekam na odpowiedz party boya.
Pozdro.
alahakbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem