Moze nie którzy myślą
"Ahh po jakimś czasie rodzina upadnie, wiec poco marnować czas" ... nie nie myślcie tak, dużo ryzykuje.
Dnia 28/02 zrobiłem World Trade ... z Astery na Galane i przeniosłem spora ilość pieniędzy i straciłem az 50%,
100K na Astera za 50K Galan ponieważ (1:2), sprzedalem wszystko co mialem na Astera ... mam tam 67 lvl Royal Pallka.
Cytuj:
P: Czemu nie zostales na Astera? tam masz wszystko ...
J: Ponieważ chce coś nowego zacząć i stworzy taka rodzinę którą zostanie na bardzo długi czas! np. Red Rose ... ich Gildia została stworzona w roku 1998.
P: Czy to prawda ze byleś w innej rodzinie? w Huntress'ach?
J: Tak to prawda!
P: Wiec czemu odszedłeś?
J: Jest dużo powodów ... ale wymienię te najważniejsze ...
J: Zle się tam trochę czułem,
J: Ale nie mam nic do ich ... nie życzę im niczego złego ... odszedłem z własnej woli.
P: Czy byleś kiedyś jeszcze w innych rodzinach?
J: Tak, na Asterze była kiedyś rodzina która została stworzona w roku 2003, nazywała się (Asterczyjcy w Czerni). Ale odszedłem ponieważ przestałem grac w Tibie na jakiś czas.
|
Wrócimy do mego WT ... nie bez przyczyny zrobiłem WT, chce zakupić dla naszej rodziny nasz własny Dom w którym będzie wszystko się odbywało.
Chciałbym kupić GH Spreetkeep który się znajduje obok Thais jak się idzie na Cyclopy i NPC Hardek.

Lecz brakuje nam ciągle
dwóch Vice Leadera by moc zakupić GH i stworzyć Gildie, lecz to tylko kwestia czasu.
Jeżeli jesteś chętny zostać
Vice Leaderem mozesz w każdej chwili się zapisać zapraszam!
http://whiteillusion.mojeforum.net/forum-vf4.html