Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2009, 19:18   #13978
Jagaoo7
Użytkownik Forum

Jagaoo7's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2009

Profesja: Elite Knight
Gildia: Gears Of WaR
Świat: Danera
Poziom: 154
Poziom mag.: 9
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TarkarMura Pokaż post
Wiesz jaga dzis mnie twoje ziomki za free ubili...

a Szczytno Team moze slabszy z lvl od was ale to dlatego ze np 2 latatemu my wszyscy sie spotkalismy razem i witalismy nowy rok, a ty hymmm zostales w domu bo niby wiekszosc respow bedzie free ( chyba nie masz przyjaciol rl tak naprawde bo sylwka przed tibia spedzales ) a co do czego przyszlo sylwestra wtedy powitales 2 detkami <haoishodahd>

Cya...

Ps: a tak naprawde polowa Szczytno Teamu juz nie gra ;]

Chlopak po 1 szczytno team to nie team to jebane nuby Lol ROTFL krole 8.4 tibi ,kazdy wbije w niej 100+ takze bez podniety plax 8.*
dla mnei to jestes zerem a zarazem smieciem dla mnie
i takie kurwa pisanie "Cya..." jakbym sie mial bac czy zgrywas kozaka? ROTFL
chlopak padlem o ktorej 20? wszyscy wtedy byli onn z nasej gildi, a o 23 poszedlem sie bawic takze take it easy baby=d
sluchaj zobacz,ja bylem sam jak zaczolem grac powiedzmy,a teraz? znam z 10 ludzi na rl z tibi
a ty? zacozles grac z 10 i teraz sami siebie wyzywacie ROTFL
:d
zwała total;d never nie bylo Konin team i never nie bedzie takze myśl:d
bujaka jamajka sorry ale w*****a jak taki nub cos pisze o mnie albo typ co sie bal annihilatora robic tera bedzie mi mowil co mam robic albo kim jestem no zwala
PPPPPPPPPPP
a i nie kozacz bo hunted,never sie nie balem swojego zdania powidziec albo pa robic czy cos ;d (pameitam Geo i Polaki chcieli mnie ubic wtedy;D) a tera normal z nimi gadam;p wiesz OCB!
Zycze milej gry wasz Dawid ;d IHWEHIIHEHIWEIHEWIHIWEHWEIWIEHwe
calusy dla tego teamu waszego 40lvle nuby ;d hehwehwehwe
Jagaoo7 jest offline   Odpowiedz z Cytatem