Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2009, 22:57   #136
Prezydent_czuwa
Użytkownik Forum

Prezydent_czuwa's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: W kancelarii

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Saphera
Poziom: 13
Skille: 9/9
Poziom mag.: 8
Domyślny

No trudno.

Lesiu zloocił książkę. Napewno nie jako pierwszy, lecz jako ten, który wreszcie ujawnił, że jest ona w loocie.

A wy jak pazerne, leniwe, zapchlone nooby siedzicie i piszecie ,,czemu nie napisze tresci pewnie jej nie ma co za nob z niego " albo tak jak Rocket, robicie fotki :<

No czy to jest wogóle adekwatne do takiej sytuacji? Lesiu nie chciał rozgłosu. Spytał się tylko, czy to coś dziwnego. I teraz może ma większe szanse na zdobycie SSa niż ktokolwiek z innych, prawda?

,,z npcami sobie gadam" - No cóż. On ma książkę - on ma treść. Nic nie poradzisz. Lesiu rozdaje karty, przynajmniej przez najbliższy czas. I napewno szybko treści nie ujawni (o ile w ogóle).

Branoc

@edit
Nie Rocket, mi się nie wydaje, żeby Lesiu kłamał. Troszku z nim gadałem, i to wcześniej, dawno temu - on by czegoś takiego nie zrobił. chyba ;f

@edi2
jestem fajniejszy :<

@edit3
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golona Pokaż post
Założę postać na świecie na którym gra, przejdziemy się z Lesiem do Amber z tą ksiązką i niech napisze do niej ze chce oddać netbooka, a jak Amber napisze ze to nie netbook to wtedy uwierze że ma tą książkę. Proste ^^.
To jest pomysł.

Ostatnio edytowany przez Prezydent_czuwa - 28-02-2009 o 23:01. Powód: bo mnie bijom na hacie
Prezydent_czuwa jest offline   Odpowiedz z Cytatem