Temat
: Serwer
Only Danera
Zobacz pojedynczy post
28-02-2009, 23:13
#
13988
Guber07
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Imię:
Guber
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera
Poziom: 120
@ ty pizdo up gubernator to cie w dupsko rucha frajerze ... to tak na w stepie pizdolizie ... po pierwsze na of-ie w padles na kozaka a pozniej mi placiles za uhy i mannasy smieciu hahahaha tego juz nie pamietasz cycku ? a jak mowisz o arturze to wtedy byl jeszcze spoko koles ... kim ja jestem ? haha popatrz do lustra i zapytaj sie nie myta pizdo kim ty jestes ! bo 90% Ci powie ze nedznym smieciem na ktorego maja wyjebane huahsuahsuh dobrze sie lize dupe inso frajerze ? a zakompleksionego to ty masz malego
fakt popelnilem jeden blad jednak to nie swiadczy o tym ze nie umiem pisac pizdo jak bys wiedzial kazdemu moze zdarzyc sie blad z szybkiego pisania i jebania takich pizd jak ty ! ty mi piszesz chlopcze haha wez sie zastanow co ty kurwo piszesz nedzniku pierw popatrz sobie do slownika co to chlopiec pozniej to pisz i uzywaj slow ktorego znasz znaczenie
haha wez to ty masz w domu jak krowy wyprowadzasz uahsuah zapraszam do Tarnowa zobaczymy czy to taka wes ... jak cie w domu bija to juz nie moja wina uasuahsauhs Jak nie wies zjak bylo z arturkiem to sie nie wypowiadaj bo okazal sie pizda sry falszywa pizda a to jest cos innego niz szacunek jak bys nie wiedzial ... szacunek ? wlasnie go mam u nie ktorych osob bo w porownaniu do ciebie to moge z nimi sie umowic na jakas bibke i spotkanie w rl, cos wipic itp i jak potrzebowalem pomocy zawsze pomogli wiec stul morde jak huuu......ja wiesz o mnie szmato wiec zjedz sobie chleb ze smalcem i do spania ...
Guber07
Wyślij prywatną wiadomość do Guber07
Znajdź posty użytkownika Guber07