Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2009, 23:37   #8
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vhio Pokaż post
Witam, mam pytanie. Czy kupić pacc dla 33 palka czy dla 15 druida? ;]
planuje kupic gdzies tak za miesiac dwa
Odpowiedź na to pytanie zależy od wielu czynników. Na pewno musisz odpowiedzieć na pytanie: co lubisz robić, a potem jak już zdecydujesz to rób to (godzinę temu oglądałem chłopaki nie płaczą, przydatna rada rodem z tego filmu). Następnie zastanów się czy cały czas będziesz mieć PACC i ile będziesz w stanie poświęcić na grę. Kolejną rzecz jest rozwój postaci. Ponieważ chcesz kupić pacc dopiero za 2 miesiące to na pewno do tej pory mógłbyś wytrenować skille paladyn bądź polepszy poziom druida. Jeżeli odpowiesz sobie na te kilka pytań na pewno znajdziesz odpowiedź

Teraz czas na moją własną odpowiedź - polecam paladyna. PACC nigdy nie będziesz miał przez cały czas, a na zwykłym koncie i co za tym idzie podstawowych terenach to paladyn jest tym górującym nie tylko nad druidem, ale także i innymi postaciami. Dystans nie musisz już praktycznie trenować, bo sam prędzej czy później wpadnie. EQ również wystarczy, a za pieniądze z banku możesz kupić broń i fluidy. Wydatki wyniosą niewiele w porównaniu do tego co wyniesiesz z miejsca polowań. Wbijane poziomy będą mniej kosztowały u paladyna niż u druida. Myślę, że gdybyś się postarał, to paladyn wbiłbyś minimum ten 80 poziom przez 5 miesięcy (grając niewiele na aktualnym, darmowym koncie i później na paccu).

Podsumowując - graj paladynem, bo to dobry wybór do świetnej zabawy