nom coz odpowiem na twojego zajebane...go posta mimo ze mi sie nie chce ale coz pizda sapie to trzeba odpowiedziec

co do emocji ? Ty albo jestes jebniety albo popierdo....lony nie wiedzialem ze wiesz o moich emocjach mimo ze mnie na swoje zezowate oczy nie widziales moze z ciebie taki poeta ze wnioskujesz po tym jak ktos pisze jaki jest hahah ale huu z tym pajacu

jak Cie to jebie to po co czytasz ? masz cos z glowa czy mi sie wydaje ? i znowu piszesz swoj teks chlopaczku ladny z ciebie klaps mowilem popatrz do slownika co znaczy to slowo pozniej go uzywaj bo jedynym chlopaczkiem to jestes tutaj ty kozak na forum leszcz w rl ktory zyje tibia uahsauhsuahs oj nie ladnie nie ladnie pizdeczko

nie chce cie gnoic bo juz nie pamietasz co pisales do Stacha jak mu dupe lizales ze az mi sie rzygac chcialo huahsauhsua jestes nedznym smieciem ktory lize rowa kazdemu wiec "chlopaczku" sam widzisz kto jest leszczem

haha dobra cycku nie chce mi sie juz wiecej pisac bo trace tylko swoj czas na taki marginesik speloczny jaki soba reprezentujesz
"""nie rozmawiaj z idiotami, sprowadzą cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem" - muszę qrwa uważać bo się stoczę jak guber"" hahaha kurwa ty einstein nie wiedzialem zetaka bystra zwierzyna z ciebie haha widze ze ty chyba jestes najmadrzejsza osoba na tym forum hahah a tak pozatym nie jestesmy na "ty" frajerze i pozdrow swojego misia z ktorym spisz

masz smoczka na dobranoc zebys nie plakal i zeby cie usta nie bolaly od ciagniecia gal br-om
sry za spam ale nietsety sytuacja tego wymagala ...