Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 02:44   #14009
Lemiko
Użytkownik Forum

Lemiko's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Konin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Danera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kain90 Pokaż post
Gubernator

ASHIAUSH szkoda, że jak grałeś nie byłeś taki wyszczekany, pamiętam jeszcze za old times jak cie w ofie pizgaliśmy i do artura o helpa płakałeś chara wyjebałem w chuj bo od 65 levela troche mineło, ale kim ty kurwa jesteś zakompleksiona pizdo żebym ci się tlumaczył?? weś lepiej chłopcze naucz sie pisać bo all tak na geralta ciśli, a tu typ wyjeżdża z w "somie" , może ci o słomę chodziło bo nie masz czym dupy podetrzeć na tej swojej wsi jebanej. Pierdolisz o szacunku, a ujebał cie Artur (niby twój kumpel) to co możesz mi o tym mówić skoro sam go nie masz?????? hahahha friend go upierdolił zajebisty szacun miałeś pozazdrościć.

Lemiko

hahahaha kolejny forum kozak, który myśli, że jak próbował ujebać tisbe z fe jakiś jebany pvp master. Opanuj się chłopak, zbieraj zabawki z piaskownicy i idź do taty na kolana. btw nazywacie nas pionasami to kim wy kurwa jesteście UAHSIAUHSIAUS po prostu niczym

Mejkaj msa zrób fe i spróbuj mnie ujebać teraz UASHAUHSUAHSUAHS
Pozdrów rodzinę w jaskini
Elo
A co ty kurwa wiesz nygusie jebany? Na kolanach to ty do starego dobijasz zeby do papy dostac(pierwszy zaczales na rodzine jechac lamo). Mam wy*ebane na to, ze z FE na Tisbe polecialem majac 36lvl... to byl moj first char... i co? Ty bys lamusie biegal z noobami szarpiac loota.podjarany jestes na to? Ty w tych czasach "waliles z aksa" a ja przynajmniej jak zawsze mialem wyjebane na to co w Tibii Zawsze pomagalem kumplom, nie wazne czy rl czy nie a ty mozesz tylko powiedziec "plix". Pionas w ch*j jestes... Z toba to mozna tylko k*rwa na swiniobicie jechac ****u.
22:50 Kokos drunker [52]: kurwa ty jedyne co masz z watroby to tylko wspomnienie xD

Lemiko jest offline   Odpowiedz z Cytatem