Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 08:39   #4077
Piombon
Użytkownik Forum

Piombon's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2009
Lokacja: Wielkopolska

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Domyślny

Brawo, DK. Wreszcie coś porządnego pośród tych 200 stron. Taki typ myślenia właśnie jest potrzebny : )

Chciałbym też wyjaśnić sprawę, by nie dochodziło potem do nieporozumieć, jak to doszło ze mną i Ufocznikiem. Mam trochę wiedzy więcej na temat Rookgardu aniżeli przeciętny rookstayer, ale z drugiej strony choć ją mam - nie wykonałem (nie nazwę tego Sword of Fury questem - chociaż (!) cała fabuła zadania jest zgodna z jego historią) zadania, którego podstawy i dalsze ogólniki znam. Nie ja zdobyłem tą wiedzę - przyznaję. Byłem jej blisko, a człowiek, który mnie wsparł ją potwierdził i umodyfikował parę szczegółów.

Proszę też - nie kłóćcie się ze mną "Ale jesteś niedobry - wiesz, ale nie powiesz." - tak to były stare czasy. Nie byłem też do końca pewny w paru sprawach. Nie wiedziałem, że 469 da się deszyfrować, a znałem go jedynie od strony 4 6 9. Aktualnie, gdy rozważam nad odejściem na emeryturę Mythbustersk'ą próbuję odnaleźć najlepsze rozwiązanie na załagodzenie tego i postawienie każdej strony po zadowolonej części.

Najwidoczniej nie czytaliście Kompendium, ale powiem to. To jest właśnie bliskie do tego co powiedział DK.

Udowadnia, że w Tibii są wskazówki do tego jak spowodować, by SoF zniknął.
Wystarczy pobawić się anagramami z tabliczką przed wysepką.
A zwrot 'humble'? Ma inne znaczenie. ; )

Pozdrawiam, Piombon.