Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prezydent_czuwa
No trudno.A wy jak pazerne, leniwe, zapchlone nooby siedzicie i piszecie ,,czemu nie napisze tresci pewnie jej nie ma co za nob z niego    " albo tak jak Rocket, robicie fotki :<
|
Jesteś idiotą czy tylko tak ciężko myślisz?
Gdyby nie chciał rozgłosu to by nie zakładał nowego tematu, tylko by pisał prywatnie do rookstayerów. Zakładając taki temat cel jest jasny i konsekwencje są też jasne. Więc proszę, skończcie go usprawiedliwiać...
Cytuj:
No czy to jest wogóle adekwatne do takiej sytuacji? Lesiu nie chciał rozgłosu. Spytał się tylko, czy to coś dziwnego.
|
Patrz wyżej.
Cytuj:
I teraz może ma większe szanse na zdobycie SSa niż ktokolwiek z innych, prawda?
|
Hahahahaha roz...łupałeś mnie tym.
Swoją drogą, co wam przeszkadza nazewnictwo Sof = SS? Jeden shit, a wam to strasznie kole w oczy jakby wam codziennie ktoś pluł do owsianki...
Cytuj:
,,z npcami sobie gadam" - No cóż. On ma książkę - on ma treść. Nic nie poradzisz. Lesiu rozdaje karty, przynajmniej przez najbliższy czas. I napewno szybko treści nie ujawni (o ile w ogóle).
|
Zrobił popis, wielu z was dało się nabrać i to on się pewnie śmieje. Trochę żałosne, no ale cóż...
Cytuj:
@edit
Nie Rocket, mi się nie wydaje, żeby Lesiu kłamał. Troszku z nim gadałem, i to wcześniej, dawno temu - on by czegoś takiego nie zrobił. chyba ;f
|
Chyba... Dziękuję za to słowo. Nigdy nie możesz ręczyć za drugą osobę, tymbardziej met by net. Sądzę, że zmówił się z innymi by zrobić taki wkręcik na forum i sprawdzić was, jak zareagujecie.
Cytuj:
@edi2
jestem fajniejszy :<
|
Powtarzałeś sobie to, póki się nie obudziłeś.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jazzman
@up
Taak, Lesiu nie ma racji, P.K też nie a już nie wspomnę o moderatorze po prostu nikt nie ma racji tylko Ty -.-
|
Nie wiem czy mi ciebie żal, że nie potrafisz analizować, czy co... Spójrz na screena co niby potwierdza istnienie, a mój. Dowiesz się jaka to melodia. Moderator, jeśli faktycznie w to uwierzył, jest głupi czy naiwny.
Cytuj:
@Topic
Książka prawdziwa pozostało nam tylko huncenie ASów
|
Patrz mój screen: I bugów!!!11